Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά - Δηλώστε Συμμετοχή

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Μαΐου 2015 18:05 Λαμία: Διαγωνισμός ζωγραφικής για παιδιά - Δηλώστε Συμμετοχή

Οι μικροί μαθητές της Λαμίας πιάσανε τα πινέλα και  τις ξυλομπογιές και δημιουργούν καλλιτεχνικά για την Belle Arte Lamia For Kids που διοργανώνει το Φεστιβάλ Οίτης. Δηλώστε συμμετοχή

To Φεστιβάλ Οίτης 2015 διοργανώνει την 1η Belle Arte Lamia για παιδιά, έναν διαγωνισμό με έργα ζωγραφικής και κατασκευών με θέμα : « Η πόλη που ονειρεύομαι…..»

Οι κατηγορίες του διαγωνισμού είναι δύο : Ζωγραφική και Κατασκευές .

Οι μικροί διαγωνιζόμενοι θα χωριστούν ανάλογα με την ηλικία τους σε 3 κατηγορίες συμμετοχής. Παιδιά νηπιαγωγείου, παιδιά 1ης , 2ης και 3ης τάξης Δημοτικού και παιδιά 4ης, 5ης και 6ης τάξης.

• Οι μικροί διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό επιθυμούν (μαρκαδόρους, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, νερομπογιές, τέμπερες) σε ένα φύλλο μπλοκ ζωγραφικής που να έχει περίπου μέγεθος Α4 και Α3. Οι κατασκευές πρέπει να έχουν διαστάσεις έως 50X70εκ (μεγαλύτερες διαστάσεις θα γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης)

Στο πίσω μέρος της ζωγραφιάς σημειώνουμε το όνομα και την ηλικία καθώς και το σχολείο του διαγωνιζόμενου. Προαιρετικά τα στοιχεία επικοινωνίας του/της γονέα (όνομα, τηλέφωνο, e-mail) για να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί του αν το έργο διακριθεί.

• Τα έργα ζωγραφικής πρέπει να σταλούν σε μεγάλους χάρτινους φακέλους ή ενισχυμένες συσκευασίες. Όχι σε ρολό

• Οι κατασκευές πρέπει να αποσταλούν σε ασφαλή συσκευασία (π.χ. ξύλινο κουτί), ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά

• Τα έργα δεν επιστρέφονται και οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσουν.

Τα έργα των διαγωνιζόμενων πρέπει να αποσταλούν ομαδικά ή ατομικά ταχυδρομικά (όχι συστημένα) στη διεύθυνση του Φεστιβάλ Οίτης , στα Λελέικα Υπάτης μέχρι την 31η Μαίου 2015 ή να παραδοθούν στον Τόπο Τεχνών Χώρα, στα Λελέικα Υπάτης, κατόπιν συνεννόησης, στα τηλέφωνα 22310 51075 και 6936994980.

Τετραμελής κριτική επιτροπή θα επιλέξει τα δέκα καλύτερα έργα για κάθε κατηγορία που θα λάβουν από ισάξια βραβεία.

Εβδομάδα έκθεσης των έργων του διαγωνισμού Belle Arte Lamia for Kids.

Όλα τα έργα των μαθητών που θα λάβουν μέρος στοv διαγωνισμό θα εκτεθούν σε μια μεγάλη έκθεση στα πλαίσια του 9ου Φεστιβάλ Οίτης 2015. Όλοι οι μαθητές που θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό θα λάβουν αναμνηστικό συμμετοχής τους στο διαγωνισμό.

Όλα τα έργα του διαγωνισμού παραχωρούνται στο Φεστιβάλ Οίτης, το οποίο διατηρεί το δικαίωμα να τα χρησιμοποιήσει για οποιαδήποτε ανάγκη προβολής του συγκεκριμένου ή των μελλοντικών διαγωνισμών.

Όλα τα βραβευθέντα έργα των παιδιών θα παραχωρηθούν από το Φεστιβάλ Οίτης στο υπό σύσταση Παιδικό Μουσείο Λαμίας .

O διαγωνισμός Belle Arte Lamia for Kids τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και του Δήμου Λαμιέων.

Παραγωγός Πολιτιστικού Προϊόντος
«Φεστιβάλ Οίτης» Αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία.
Ένα Φεστιβάλ μέλος τους δικτύου Φεστιβάλ του Υπουργείου Πολιτισμού .

Τόπος Διεξαγωγής:
Πάρκο Τεχνών και Ψυχαγωγίας «Χώρα»
Λελέϊκα Υπάτης  www.xwra.gr
email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ. 22310 51075 , 6936994980