Απόψε: Οι "Midnight Blue" (Άκης Δαβανέλλος & Γιώργος Γκλάβας) και οι φίλοι τους στο Δημοτικό Θέατρο

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Μαρτίου 2018 08:03 Απόψε: Οι "Midnight Blue" (Άκης Δαβανέλλος & Γιώργος Γκλάβας) και οι φίλοι τους στο Δημοτικό Θέατρο

Μετά την πραγματικά μαγευτική βραδιά που μας χάρισαν οι ‘Midnight Blue’ το Νοέμβρη στο κατάμεστο Θέατρο, παρέα με τους πολλούς τους φίλους και σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας, έπεται και συνέχεια….

Το Σάββατο 17/3/2018 στις 20:15 θα τους απολαύσουμε ξανά σε μια μουσική παράσταση, προσεκτικά σκηνοθετημένη, με τίτλο:  "Μουσικές και μελωδίες που αγαπήσαμε – Latin & Gypsy Jazz". Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει πολύ γνωστά Ελληνικά και ξένα μουσικά έργα και το παρουσιάζουν 10 μουσικοί, 5 τραγουδιστές, 1 εκφωνητής, παιδικό χορευτικό, παιδική χορωδία ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ!!!

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

"The Midnight Blue" και Μαρία Βε (ακορντεόν), Γιώργος Βενετούλιας (Κλαρινέτο), Σάκης Καρακώστας (Βιολί), Στέλιος Κατσίβελος (μαντολίνο), Νίκος Παπαρούπας (Τρομπέτα),Γιάννης Συγγούνης (Κόντρα Μπάσο), Σπύρος Τσιλοφύτης  (Gypsy κιθάρα).

Στο τραγούδι: Στάθης Ανδρικόπουλος, Δημήτρης Αργυρίου, Γιώργος Γεωργίου, Εύα Δημοκωστούλα, Χρυσόστομος Μαλάτος και το μουσικό σύνολο “Albatros” του Μουσικού Σχολείου Λαμίας με μαέστρο την ΜάϊραΠαπαποστόλου. Αφήγηση Αντρέας Γιουλάτος - Λιοπύρης.

Η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό και στο τέλος της παράστασης θα προσφέρουμε ένα ποτήρι κρασί στους θεατές γιορτάζοντας τη κυκλοφορία του πρώτου CD των ‘Midnight Blue’ με τίτλο ‘Instrumental Departures το οποίο φιλοτέχνησε η Λαμιώτισσα εικαστικός Νίκη Βλάχου.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση