Ξενάγηση στην Ακρόπολη με τον "Συν στον Άνθρωπο"!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Μαΐου 2018 08:25 Ξενάγηση στην Ακρόπολη με τον "Συν στον Άνθρωπο"!

Δηλώστε συμμετοχή για την εκδρομή που θα γίνει την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.

Η Ακρόπολη των Αθηνών, ο επονομαζόμενος «Ιερός Βράχος», είναι ο πιο σημαντικός αρχαιολογικός χώρος στην Ελλάδα και στον κόσμο.

Στην Ακρόπολη υπάρχουν τρεις αρχαίοι ναοί, ο Παρθενώνας, το Ερέχθειο και ο ναός της Απτέρου Νίκης. Επίσης υπάρχει και η μνημειακή είσοδος, τα Προπύλαια. Όλα τα μνημεία της Ακρόπολης είναι κατασκευασμένα από Πεντελικό μάρμαρο και χτίστηκαν κατά το Χρυσό αιώνα του Περικλή, την επονομαζόμενη Κλασική περίοδο (450-330 π.Χ.)

Ημέρα εκδρομής: Κυριακή 6 Μαΐου 2018

Αναχώρηση από Λαμία 8π.μ. και επιστροφή από Αθήνα 6.30 μ.μ. Η ξενάγηση θα ξεκινήσει στις 12.00 και η διάρκειά της θα είναι 2 ώρες.

Μετά το πέρας της ξενάγησης το πρόγραμμα θα είναι ελεύθερο, για βόλτα, φαγητό και καφεδάκι. Άλλωστε η γύρω περιοχή είναι η πιο όμορφη της Αθήνας (Πλάκα-Αναφιώτικα-Μοναστηράκι-Ψυρρή-Ζάππειο-Σύνταγμα.

Συμμετοχή 40 ευρώ. (Περιλαμβάνει την μεταφορά από Λαμία προς Αθήνα και επιστροφή καθώς και την ξενάγηση).

Δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο για την είσοδο στον Ιερό βράχο της Ακροπόλεως.

Τιμή εισιτηρίου: Για ενήλικες 20ευρώ, για τους άνω των 65 ετών 10 ευρώ (με την προσκόμιση ταυτότητας). Για παιδιά έως 18 ετών και για φοιτητές (με την προσκόμιση της ταυτότητας) η είσοδος είναι δωρεάν. Η αγορά των εισιτηρίων θα γίνει στο ταμείο της εισόδου.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του συλλόγου 22310-38539 καθημερινά 11-1 το μεσημέρι.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση