Πρόσκληση για θερινό σινεμά στη Νέα Μαγνησία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Αυγούστου 2018 07:45 Πρόσκληση για θερινό σινεμά στη Νέα Μαγνησία

Ο Δήμος Λαμιέων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Μαγνησίας μας προσκαλούν σε μια βραδιά θερινού σινεμά, την Κυριακή 5 Αυγούστου 2018 στον προαύλιο χώρο του Φυτωρίου Λαμίας στη Νέα Μαγνησία.

Διαβάστε την πρόσκλησή τους:

«'"Είναι κάτι  νύχτες με φεγγάρι, μες τα θερινά τα σινεμά, νύχτες που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν με αγιόκλημα και γιασεμιά"

Η βραδιά Αυγουστιάτικη, το φεγγάρι λαμπρό, ο χώρος όμορφος, καταπράσινος και δροσερός.  Τι περισσότερο να επιθυμήσει η καρδιά για να σκιρτήσει, όταν μάλιστα εκεί γύρω υπάρχει  χρώμα και άρωμα από το θερινό σινεμά της νιότης σου, με αγιόκλημα και γιασεμιά.

Ελάτε στο νέο χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, θα είναι  διαμορφωμένος έτσι ώστε να θυμίζει θερινό σινεμά. Για δεύτερη  φορά ο χώρος  θα γεμίσει  με κόσμο, ήχους, φωνές και  μουσική.

Η ταινία που θα δείτε περιγράφει την ζωή και την πορεία  ενός  από τους μεγαλύτερους Έλληνες λαϊκούς συνθέτες, στιχουργούς και τραγουδιστές του 20ού αιώνα, του Βασίλη Τσιτσάνη, του οποίου τραγούδια ακούγονται μέχρι και σήμερα. Ανέβηκε πέρυσι στις αίθουσες με μεγάλη επιτυχία.

Ελάτε λοιπόν μαζί μας σε μια ξεχωριστή βραδιά, που  θα γεμίσει την ψυχή σας. Γιατί «φεύγουν τα καλύτερα μας χρόνια, ώρα με την ώρα βιαστικά κι εκείνο που μένει τελικά, είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι»

Μπορείτε να γευτείτε καλοψημένο καλαμπόκι και αναψυκτικά, φιστίκια- πασατέμπο. Βέβαια,  γιατί πάμε θερινό σινεμά.

Ώρα προσέλευσης 9,00 μ.μ.»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση