Ραντάρ με θερμική κάμερα έστησαν οι Τούρκοι απέναντι από τα Ίμια [pics]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 13:02 Ραντάρ με θερμική κάμερα έστησαν οι Τούρκοι απέναντι από τα Ίμια [pics]

Το κινητό ραντάρ με την ονομασία «Morad-1» έφτασε απέναντι από τα Ίμια και πλέον θα είναι τα μάτια και τα αυτιά των τούρκων. Εντεκα ημέρες μετά το επεισόδιο στα Ίμια με τον εμβολισμό του ελληνικού Γαύδος από την τουρκική ακταιωρό, οι τούρκοι επιμένουν να δημιουργούν κλίμα έντασης στην περιοχή.

Το ραντάρ που είναι εφοδιασμένο με θερμική κάμερα ενεργοποιήθηκε αμέσως και όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ θα παρακολουθούν κάθε κίνηση γύρω από τα Ίμια. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν στην περιοχή παραμένουν ένα πολεμικό πλοίο και δυο σκάφη του λιμενικού σε 24ωρη βάση. Το τουρκικό κινητό ραντάρ είναι σε απόσταση 3,5 μιλίων από τα Ίμια και η λειτουργία του άρχισε σήμερα το πρωί. Σκοπός της ύπαρξής του είναι να παρακολουθεί σημεία τα οποία αδυνατεί να ελέγξουν τα σκάφη του λιμενικού και θα λειτουργεί ακόμα και τη νύχτα!

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση