«Όραμα και δουλειά για έναν δήμο που αξίζει τα καλύτερα»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Όραμα και δουλειά για έναν δήμο που αξίζει τα καλύτερα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 23:25
«Όραμα και δουλειά για έναν δήμο που αξίζει τα καλύτερα»

«Στο δίλημμα να πάω κόντρα στις αρχές μου για τίτλους και αξιώματα, επέλεξα εύκολα το μοναχικό δρόμο της ανεξαρτητοποίησης»

Ο χρόνος έχει αρχίσει να μετρά αντίστροφά  για την προσφυγή στις κάλπες και την ανάδειξη των αντιπροσώπων στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ομολογουμένως όλο αυτόν τον καιρό και ειδικά μέσα στην Άνοιξη θα έχετε κουραστεί να βλέπετε υποψηφίους και πιθανότατα να ακούτε υποσχέσεις. Δυστυχώς είναι αναπόφευκτο όσο και απαραίτητο. Ο κάθε πολίτης έχει το δικαίωμα να αγαπάει την πόλη του και να το δηλώνει δημόσια, ζητώντας επίσης  την ψήφο σας για να την υπηρετήσει.

Από τη στιγμή όμως που κανένας από μας δεν έχει πάνω του κάποιο όργανο μέτρησης για να πείσει με αριθμούς πόσο αγαπάει τη Λαμία, ο ψηφοφόρος έχει δικαίωμα και οφείλει να ελέγξει τα κίνητρα όλων μας.

Για τα δικά μου κίνητρα, μιλάει η προηγούμενη θητεία μου στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο δίλημμα να πάω κόντρα στις αρχές μου για τίτλους και αξιώματα, επέλεξα εύκολα το μοναχικό δρόμο της ανεξαρτητοποίησης. Υπήρξα από την αρχή καταγγελτικός σε όσα θεωρούσα αντίθετα προς το συμφέρον της πόλης και ήμουνα η φωνή πολλών από σας που αισθανόσασταν ότι ο Δήμος δεν σας συμπεριφερόταν το ίδιο.

Η στάση μου αυτή αξιολογήθηκε από τον υποψήφιο Δήμαρχο και επικεφαλής του συνδυασμού «Λαμία Περήφανη Πόλη» Θύμιο Καραΐσκο, που με τίμησε με την πρότασή του να συμμετέχω στην προσπάθειά του για μια Λαμία πραγματικά υπερήφανη.

Δε χρειάστηκε πολλή ώρα για να διαπιστώσουμε ότι έχουμε κοινό όραμα, να δούμε αυτή την πόλη να προοδεύει μαζί με τους ανθρώπους της.

Η συνταγή απλή: Δουλειά, ανιδιοτέλεια και ανοιχτά αυτιά για να ακούμε τους πολίτες. Πολίτες που δεν θα διακρίνονται σε αυτούς που μας ψήφισαν και σε αυτούς που δε μας ψήφισαν.

Ο Δήμος Λαμιέων έχει το συγκριτικό πλεονέκτημα να βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας, Να είναι το σταυροδρόμι όλων των συγκοινωνιακών κόμβων. Δεν πρέπει να χαθεί άλλος χρόνος και η Λαμία να γίνει η Περήφανη Πόλη που ονειρευόμαστε…

Κωνσταντίνος Ν. Κερπινιώτης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

«Λαμία Περήφανη Πόλη»

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ