Μόνιμη σκέψη μου είναι το αύριο του τόπου μας...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μόνιμη σκέψη μου είναι το αύριο του τόπου μας...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019 08:08
Μόνιμη σκέψη μου είναι το αύριο του τόπου μας...

Είμαι η Βάσω Τσιανή, γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Φιλιαδώνα Δομοκού. Τελείωσα το Γυμνάσιο και Λύκειο Δομοκού. Σπούδασα Βρεφονηπιοκόμος και τα τελευταία χρόνια εργάζομαι στο αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Λαμίας Α.Ε.. Είμαι παντρεμένη με τον συντοπίτη μας Ελευθέριο Σακκά και έχω δυο υπέροχες κόρες.



Η αγάπη μου για τον τόπο μας και τις ομορφιές του, είναι η αιτία που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά. Έχω όνειρα για το μέλλον του τόπου μας και επιδιώκω να τα κάνω πραγματικότητα. Μόνιμη σκέψη μου είναι το αύριο του τόπου μας και την κληρονομιά που θα αφήσουμε στις επόμενες γενιές.

Συνοδοιπόρο στα οράματά μου βρήκα τον Υποψήφιο Δήμαρχο Χαράλαμπο Λιόλιο, κάνοντας κοινή την πορεία μας για το Δήμο Δομοκού. Έτσι είμαι Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το Συνδυασμό "+Δημότες"

Ο Δήμος Δομοκού αξίζει να είναι πρωτοπόρος, ανθρώπινος και ισχυρός, ώστε οι  Πολίτες του να απολαμβάνουν στο μέλλον τις ομορφιές του που θα αναδειχθούν και τις ευκαιρίες που θα προκύψουν, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα του δοθούν.

Είμαι βέβαιη πως θα πετύχουμε να αξιοποιήσουμε με το καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν και να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής για όλους τους Δημότες.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΔΙΚΗ!
Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ !!!

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ