Δομοκός: «Συνεχίζουμε για έναν Δήμο αξιών, σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό στον πολίτη...»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δομοκός: «Συνεχίζουμε για έναν Δήμο αξιών, σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό στον πολίτη...»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 14:00
Δομοκός: «Συνεχίζουμε για έναν Δήμο αξιών, σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό στον πολίτη...»

Ο 35χρονος Θανάσης Αυγέρης είναι Πολιτικός Μηχανικός, Αντιδήμαρχος στο Δήμο Δομοκού και εκ νέου Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας" του Δημήτρη Τζιαχρήστα.

«Μαζί καταφέραμε να υλοποιήσουμε τους περισσότερους από τους στόχους μας, αξιοποιώντας κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης για το Δήμο μας....», σημειώνει και με αίσθημα ευθύνης, όπως αναφέρει, ζητά και πάλι από τους δημότες να τον εμπιστευτούν «....υποσχόμενος πως με τη γνώση, την εμπειρία, και την περίσσεια θέλησή μου για το καλό του τόπου μας, θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας...»

Σύντομο Βιογραφικό

Γεννήθηκα στη Λαμία το 1984 με καταγωγή από το Πετρωτό Δομοκού.

Είμαι παντρεμένος με την Γκουζίνη Παρασκευή και έχουμε ένα γιο.

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός και διατηρώ Τεχνικό Γραφείο στην πόλη του Δομοκού από το 2013 και στην πόλη της Λαμίας από το 2018.  Από το 2008 έως το 2017 εργάστηκα ως Μηχανικός εργοταξίου στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ στην κατασκευή της σιδηροδρομικής σήραγγας Δομοκού και σιδηροδρομικής σήραγγας Παναγοπούλας.

Πριν τη συμμετοχή μου στην τοπική αυτοδιοίκηση του Δομοκού, διετέλεσα γραμματέας του πολιτιστικού συλλόγου Πετρωτού και υπήρξα αθλητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Πετρωτού για 20 χρόνια.

Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκα για πρώτη φορά Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του Δημάρχου, κ. Τζιαχρήστα Δημήτρη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της παρούσας δημοτικής αρχής, είμαι μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής καθώς και του Αθλητικού και Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Δομοκού.

Ορίστηκα Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος από 10-3-2017 με αρμοδιότητα τον έλεγχο, την εποπτεία και τον συντονισμό του γραφείου Πολεοδομίας και του Γραφείου Τεχνικών Έργων.

Από τον Ιούνιο του 2018 έως και τη λήξη της παρούσας δημοτικής αρχής, ανέλαβα τη θέση του Αντιδημάρχου Δομοκού με κύριες αρμοδιότητες των τμημάτων:

- Οικονομικών – Διοικητικών – Τεχνικών Υπηρεσιών,
- Προγραμματισμού – Οργάνωσης,
- Πληροφορικής, Διαφάνειας και
- Οικονομικής Ανάπτυξης.

Μαζί καταφέραμε…

να υλοποιήσουμε τους περισσότερους από τους στόχους μας, αξιοποιώντας κάθε δυνατή πηγή χρηματοδότησης του Δήμου μας. Με άριστη συνεργασία του Δημάρχου, των αιρετών και των υπηρεσιών του Δήμου, πετύχαμε:

► Ρύθμιση Οφειλών (οφειλές 1.500.000€),
► Προγράμματα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ & ΘΗΣΕΑΣ ( έργα άνω των 5.000.000€)
Περιφέρεια Στ. Ελλάδας (έργα  2.000.000€)
► Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης (απορρόφηση κονδυλίων αξίας 2.5000.000€)
► Μελέτες (νέες μελέτες για έργα άνω των 10.000.000€)

Θέτω εκ νέου την υποψηφιότητά μου...

έχοντας το αίσθημα της ευθύνης και επίγνωση της αξίας του τόπου μας, των αναγκών και των δυνατοτήτων ανάπτυξής του. Συμμετέχω στο συνδυασμό "Δύναμη Δημιουργίας" με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Τζιαχρήστα Δημήτρη, επιθυμώντας τη συνέχιση της ανάπτυξης του Δήμου, δημιουργώντας έναν Δήμο αξιών, σύγχρονο, καινοτόμο και φιλικό στον πολίτη.

 «Με απόλυτη συναίσθηση του καθήκοντος και όραμα για τον Δήμο μας, ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά, υποσχόμενος πως με τη γνώση, την εμπειρία, και την περίσσεια θέλησή μου για το καλό του τόπου μας, θα φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.»

Αυγέρης Ι. Αθανάσιος
Αντιδήμαρχος Δήμου Δομοκού
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δομοκού
 

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ