Λαμία: Καραΐσκος και Μουμτζής μαζί στη «μάχη» για μια Περήφανη Πόλη!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Λαμία: Καραΐσκος και Μουμτζής μαζί στη «μάχη» για μια Περήφανη Πόλη!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 13:53
Λαμία: Καραΐσκος και Μουμτζής μαζί στη «μάχη» για μια Περήφανη Πόλη!

Συμπόρευση του επιτυχημένου προπονητή και αθλητή πολεμικών τεχνών της Λαμίας, "Black Belt Academy" Ευάγγελου Μουμτζή με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου, «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ».

Στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές την Κυριακή 26/5/2019 ένας νέος της Λαμίας, με βιογραφικό στη δημόσια διοίκηση, τον αθλητισμό και τα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, αποφάσισε να ριχτεί στη μάχη των εκλογών.

Γεννήθηκε το 1988 στο Αμαρούσιο Αττικής και είναι γιος του Αλέξανδρου Μουμτζή της Νίκης Μυλωνά.

Όπλα του είναι, οι σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ) και ο Μεταπτυχιακός Τίτλος σπουδών στη πληροφορική από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Ομιλεί την Αγγλική και Γερμανική γλώσσα. Παράλληλα είναι απόφοιτος της Σχολής Προπονητών Ζίου-Ζίτσου του Υπουργείου Παιδείας/Γενική Γραμματείας Αθλητισμού.

Ως τέκνο φονευθέντος αξιωματικού εν ώρα υπηρεσίας του Ελληνικού Στρατού εργάζεται ως διοικητικό στέλεχος του ΥΠ.ΕΘ.Α. στη 695 ΑΒΠ της Φθιώτιδας. Παράλληλα αγωνίζεται και καθοδηγεί Λαμιώτες αθλητές με διεθνείς επιτυχίες στο Ζίου-Ζίτζου στη ΒΒΑ.

Είναι μέλος του Δ.Σ. του Πολιτιστικού, Φιλοσοφικού και Επιστημονικού Ομίλου «300» αλλά και μέλος του Δ.Σ. του οργανισμού «The Bridge Hub».

Έχει εικόνες και ιδέες από όλη τη γη, αφού λόγω των αθλητικών δραστηριοτήτων του έχει βρεθεί να εκπροσωπεί τη Λαμία από την ήπειρο της Αμερικής μέχρι την Ασία και την Αφρική.

Facebook: Ευάγγελος Μουμτζής

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ