«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον του Δήμου μας...»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον του Δήμου μας...»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 08:04
«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον του Δήμου μας...»

«Το δίλημμα των εκλογών στο Δήμο Λαμιέων είναι: Ή πάμε μπροστά ή επιστρέφουμε στο αποτυχημένο χθες», λέει ο Νίκος Σταυρογιάννης λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Καμαρίτσας κάναμε την τελευταία μας συνέντευξη, πριν την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής (26/5) με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Λαμιέων Νίκο Σταυρογιάννη.

Η επιλογή δεν ήταν τυχαία αφού όπως είπε ο Νίκος Σταυρογιάννης στο χώρο αυτό θα γίνει ένα μεγάλο Αθλητικό Κέντρο, που να μπορεί να φιλοξενεί και αγώνες διεθνών προδιαγραφών. «Υπάρχει μελέτη και σχεδιασμός για κερκίδες, στέγαστρο, αποδυτήρια και ηλεκτροφωτισμό, για το στάδιο που αξίζει να έχει η Λαμία...», είπε, τονίζοντας ότι το μεγάλο αυτό έργο μπορεί να χρηματοδοτηθεί και από το ταμείο του Δήμου.

«Καταφέραμε να εξυγιάνουμε τα οικονομικά του Δήμου μας και να μπορούμε να μιλάμε τώρα για έναν Δήμο οικονομικά ανεξάρτητο. Δυστυχώς την 10ετία του 2000 η Λαμία έχασε πολλά χρήματα, αφού ο Δήμος ήταν απών και δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες και τα προγράμματα όταν έτρεχαν οι χρηματοδοτήσεις....», σημείωσε ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Επίσης ο Υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων απάντησε στο Δημήτρη Κωνσταντόπουλο για την καθημερινότητα στην πόλη, γιατί δεν κυκλοφορεί πολύ και είναι κλεισμένος στο γραφείο, αλλά και ποιο είναι το διακύβευμα αυτών των εκλογών.

Δείτε τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί....

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ