«Ο Δήμος μας αξίζει πολλά περισσότερα…»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Ο Δήμος μας αξίζει πολλά περισσότερα…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 10:00
«Ο Δήμος μας αξίζει πολλά περισσότερα…»

"Ο συνδυασμός «ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ» με επικεφαλής τον Θύμιο Καραΐσκο, βάζει τέλος στο «βλέποντας και κάνοντας»"

Ο Κώστας Καραγεώργος βάζει πρώτη φορά υποψηφιότητα για το Δήμο της Λαμίας στις εκλογές της 26ης Μαΐου με το συνδυασμό του Θύμιου Καραΐσκου «Λαμία Περήφανη Πόλη», αν όμως θέλουμε να μιλήσουμε για παράδειγμα ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά, ο Κώστας είναι στην 1η σειρά!

Πρόεδρος στο Σύλλογο Εστιατορίων Καφετεριών και συναφών επαγγελμάτων Δήμου Λαμιέων, Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, Πρόεδρος επίσης των Μεταποιητικών Επιχειρήσεων Φθιώτιδας, Περιφερειακός υπεύθυνος Επισιτιστικών Επαγγελμάτων Στερεάς Ελλάδας και Θεσσαλίας και Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορίων Ελλάδος. Σύζυγος και πατέρας δύο μικρών παιδιών.

Οι περισσότεροι από μας ωστόσο τον έχουμε συνδυάσει με την ιστορική επιχείρηση εστίασης «time out» που ξεκίνησε ο πατέρας του Θανάσης Καραγεώργος. Σε αυτή από μικρό παιδί δούλεψε και ο Κώστας ακόμη και όταν σπούδαζε, σε σημείο που η ονομασία της επιχείρησης να γίνει το δεύτερο όνομά του! Σα «Λαμιωτάκι» και παιδί της αγοράς λοιπόν, αξιαγάπητος και φιλικός έχει κυριολεκτικά «ταΐσει» - ως πελάτες - όλη τη Λαμία και τα περίχωρα.

Τώρα ζητάει τη στήριξη των συνδημοτών του και δεσμεύεται να βοηθήσει να γίνει «η Λαμία ξανά Περήφανη Πόλη».

Συνέντευξη:

LR: Κώστα η δουλειά σου πρωτίστως, αλλά και οι πολλές σου ιδιότητες, σε θέλουν διαρκώς μέσα στην αγορά και σε επαφή με πολύ κόσμο. Πώς βλέπεις να αντιμετωπίζουν τον συνδυασμό «Λαμία Περήφανη Πόλη» οι συμπολίτες σου; Ποια είναι η δική σου αίσθηση;

ΑΠ: Στο συνδυασμό ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ συμμετέχουν άνθρωποι με γνώσεις, εργασιακή εμπειρία και προσφορά στην κοινωνία που τους ενώνει η πίστη ότι ο Δήμος μας μπορεί να έχει ρεαλιστικές ευκαιρίες ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.

Με αυτό ακριβώς τον τρόπο μας βλέπει ο κόσμος και έχουμε σε ένα μεγάλο βαθμό καταφέρει να εμπνεύσουμε αισιοδοξία για το μέλλον του Δήμου κάτι το οποίο θεωρώ άκρως σημαντικό. Ο κόσμος δείχνει να αγκαλιάζει τη προσπάθεια μας και είμαι βέβαιος ότι στις 26 Μαΐου η προτίμηση του κόσμου θα είναι με διαφορά υπέρ του συνδυασμού μας.

LRΠου ή σε ποιο εστιάζεις εσύ, ως το μεγαλύτερο πρόβλημα που καλείστε να αντιμετωπίσετε – διορθώσετε;

ΑΠ: Προβλήματα υπάρχουν πολλά. Θεωρώ πως το σημαντικότερο είναι να εμπνεύσουμε στους συνδημότες μας αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου. Να αλλάξουμε την ψυχολογία μας και να πιστέψουμε ότι ο δήμος μπορεί να βγει από τη σημερινή αδράνεια και ότι αυτό μπορεί να επιτευχθεί από δραστήριους ανθρώπους που χαρακτηρίζονται από αποφασιστικότητα και αγάπη για τον τόπο.

Επίσης θεωρώ πως οι νέοι άνθρωποι με διάθεση προσφοράς αποτελούν κινητήρια δύναμη για την ανάληψη δράσης σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή.

LRΥπάρχει όμως και ένα πρόγραμμα το οποίο έχει παρουσιάσει ο συνδυασμός σας για το τι πρέπει να γίνει άμεσα για την πόλη…

ΑΠ: Το πρόγραμμα του συνδυασμού ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ δίνει αποτελεσματικές λύσεις στα προβλήματα του δήμου μας.  Αξιοποιεί τις σύγχρονες δυνατότητες και δίνει ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης.

Πρώτη φορά για το Δήμο μας, παρουσιάζεται ένα πρόγραμμα κοστολογημένο, με χρονοδιάγραμμα και συγκεκριμένες παρεμβάσεις το οποίο θα ακολουθήσουμε και βάση του οποίου θα κριθούμε για την αποτελεσματικότητα μας.

Σας περιμένουμε να τιμήσετε με τη ψήφο σας τον συνδυασμό μας για να μπει ένα τέλος στη σημερινή αδράνεια.

LRΑυτά αναφορικά με το συνδυασμό. Προσωπικά, αν με το καλό οι δημότες σε επιλέξουν ως αντιπρόσωπό τους στο Δημοτικό Συμβούλιο, τι βάζεις ως προτεραιότητα, τι πρέπει να κάνεις κιόλας την επόμενη μέρα;

ΑΠ: Πιστεύω πως η αναβάθμιση του Δήμου μας απαιτεί συντονισμένη προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων μας για την πόλη που θέλουμε χωρίς συμβιβασμούς. Ο δήμος πρέπει να ανοίξει τις πόρτες του γιατί δεν ανήκει σε πρόσωπα, ανήκει στους πολίτες.

Ακριβώς επειδή τα τελευταία 20 χρόνια δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά σε μια πόλη της οποίας γνωρίζω τις δυσκολίες και τις ανησυχίες, οφείλω από τη πλευρά μου να κάνω ότι μπορώ για τη βελτίωση της καθημερινότητας μας και την ανάπτυξη αυτού του τόπου.

Ο συνδυασμός ΛΑΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ βάζει τέλος στο «βλέποντας και κάνοντας» των προηγούμενων ετών και δεσμεύεται με το πρόγραμμα που έχει παρουσιάσει να κάνει τη Λαμία ξανά ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΠΟΛΗ.

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ