«Έχω βάλει έναν προσωπικό στόχο για τη Λαμία»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

«Έχω βάλει έναν προσωπικό στόχο για τη Λαμία»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2023 07:45
«Έχω βάλει έναν προσωπικό στόχο για τη Λαμία»

Η "βόμβα" έσκασε το προηγούμενο καλοκαίρι όταν ο γνωστός επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία Πανουργιάς Παπαϊωάννου ανακοίνωσε ότι θα διεκδικήσει το Δήμο Λαμιέων.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου και οι συνεργάτες του δούλεψαν αθόρυβα και την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε το όνομα του Συνδυασμού της νέας παράταξης, ενώ όπως μας είπε ο ψηφοδέλτιο είναι έτοιμο και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων ανοίγει τα χαρτιά του στον Δημήτρη Κωνσταντόπουλο και στο LamiaReport μιλώντας για όλους και όλα.

Δυστυχώς, για όλους μας, η Δημοτική Αρχή του κ. Καραΐσκου μας απογοήτευσεΓιατί πήρε την απόφαση να κατέβει για Δήμαρχος Λαμιέων απέναντι στον Θύμιο Καραΐσκο που είχε στηρίξει στις προηγούμενες εκλογές.

Μας μιλάει για το προσωπικό στόχο που έχει βάλει γι αυτή την πόλη, ενώ μας απαντά και για το υβριστικό σύνθημα που έγραψαν σε βάρος του στο κέντρο της Λαμίας.

Μας απαντά επίσης για τα χρίσματα των κομμάτων στους υποψηφίους των δημοτικών εκλογών, καθώς επίσης και ποια είναι η σχέση του με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ. Συμέων.

Συνέντευξη:

LR: Θα ήθελα να ξεκινήσουμε την κουβέντα μας από το πως πήρατε την απόφαση να είστε υποψήφιος Δήμαρχος. Και ρωτάω γιατι ούτε πολιτικός είστε, ούτε είχατε δώσει τέτοια δείγματα, ενώ είχατε και μια πολύ καλή σχέση με τον νυν Δήμαρχο. Τι έγινε ξαφνικά και απασφαλίσατε ρίχνοντας τη "βόμβα" ότι κατεβαίνετε για Δήμαρχος Λαμιέων;

ΑΠ: Κύριε Κωνσταντόπουλε ούτε απασφάλισα, ούτε έριξα καμία "βόμβα". Θα σας μιλήσω από καρδιάς σαν ένας απλός συμπολίτης σας, γιατί όπως πολύ σωστά είπατε δεν είμαι πολιτικός και ούτε θέλω να γίνω. Πέρα από την επιχειρηματική μου δραστηριότητα, είμαι ένας άνθρωπος ευαίσθητος με αδυναμίες και ένας άνθρωπος που παθιάζεται πάρα πολύ με ότι αγαπάει. Και την πόλη μας τη Λαμία την αγαπάω. Οι συμπολίτες μου αρχικά μου ζήτησαν να βοηθήσω την ομάδα. Δεν μπορούσαν να βλέπουν μια πρωτεύουσα Περιφέρειας να μην έχει ομάδα ούτε καν στη Β΄ Εθνική, ενώ άλλες μικρότερες πόλεις ήταν ήδη στα μεγάλα σαλόνια. Ξεκινήσαμε μια τιτάνια προσπάθεια με την ομάδα και περνώντας μέσα από πολλές συμπληγάδες τελικά τα καταφέραμε. Η Λαμία μας επιτέλους ακούστηκε και παραέξω όχι μόνο για τα αρνητικά της, αλλά και γιατι είχε ομάδα στη Super League, ενώ έφερε και επισκεπτες, ομάδες και φιλάθλους στον τόπο μας.

Έχω βάλει ένα προσωπικό στόχο για τη Λαμία. Να ζωντανέψω ξανά αυτή την πόληΤο ίδιο περίμενα να κάνει και ο πρώην φίλος μου ο Θύμιος. Πίστευα ότι θα μπορούσε να ανεβάσει τη Λαμία μας ψηλά. Να την κάνει υπερήφανη πόλη, όπως μας έλεγε. Δυστυχώς, για όλους μας, η Δημοτική Αρχή του κ. Καραΐσκου μας απογοήτευσε. Πιστέψτε με δεν τον βλέπω σαν αντίπαλο. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα. Αντίθετα όλους τους υποψηφίους θα πρέπει να μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και οι δημότες θα αποφασίσουν ποιον θέλουν για Δήμαρχο. Ποιος δηλαδή μπορεί να ζωντανέψει αυτή τη νεκρή πόλη.

LR: Δεν νομίζετε ότι είναι λίγο βαριά έκφραση η "νεκρή πόλη" ;

ΑΠ: Γιατί κύριε Κωνσταντόπουλε εσείς ζείτε σε μια ζωντανή πόλη; Εμένα ο κόσμος πάντως με σταματάει στο δρόμο και μου λέει "Πανουργιά κάνε κάτι για να ζωντανέψει αυτή η πόλη". Είπαμε να μιλήσουμε με το χέρι στην καρδιά και αυτή είναι η αλήθεια. Ο ρυθμός ανάπτυξης μιας πόλης δεν κρίνεται από κάποιες εκδηλώσεις ή μεμονωμένα γεγονότα που μπορεί να κάνεις μέσα στο χρόνο. Το θέμα είναι ποιος είναι ο ρυθμός της καθημερινότητας.

Αν λοιπόν κάνεις μια βόλτα σε κεντρικούς δρόμους της Λαμίας, δυστυχώς βλέπεις πολλά μαγαζιά με λουκέτο. Και αν κάνεις μια βόλτα το βράδυ, φοβάσαι να κυκλοφορήσεις γιατί είσαι μόνος σου. Εκτός από το Σάββατο τις άλλες ημέρες η κίνηση είναι σχεδόν μηδενική. Δεν τα λέω εγώ, οι επαγγελματίες με τα καταστήματα τα λένε. "Ήμασταν πόλη και γίναμε χωριό" αυτό λένε, όταν οι γειτονικές μας πόλεις έχουν τρελούς ρυθμούς ανάπτυξης και τις βλέπουμε πλέον από μακριά.

 Και αυτή είναι η σκληρή πραγματικότητα. Μια πραγματικότητα, που ακόμα και μέλη και στελέχη της Δημοτικής Αρχής παραδέχονται σε συζητήσεις μεταξύ τους ή και με άλλους συμπολίτες τους. Όλοι στην ίδια πόλη ζούμε και την ίδια καθημερινότητα βιώνουμε. Έχουμε μείνει πολύ πίσω και χρειάζεται να γίνει αγώνας δρόμου για να αρχίσουμε να παίρνουμε τα πάνω μας και να βγούμε από το τέλμα και τη μιζέρια.

Εμείς, όταν χρειαστεί να διεκδικήσουμε πράγματα από την κεντρική εξουσία για το δήμο μας, δεν θα φοβηθούμε να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι Όλα τα παραπάνω λοιπόν είναι και η απάντηση γιατί πήρα την απόφαση να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων. Είναι τόσο μεγάλη η απογοήτευση όλων μας και τόσα πολλά τα μηνύματα που παίρνω από τους συμπολίτες μου, που δεν ήταν δυνατόν να μείνω αδιάφορος για τον τόπο μας, που ζούμε σήμερα εμείς και θέλουμε αύριο να ζήσουν ακόμα καλύτερα τα παιδιά μας. Μπορεί για κάποιους να ήταν έκπληξη η απόφασή μου να κατέβω για Δήμαρχος. Για όσους όμως με γνωρίζουν καλά και ξέρουν πόσο παθιασμένος είμαι με την πόλη μου, δεν εξεπλάγησαν καθόλου. Έχω βάλει ένα προσωπικό στόχο για τη Λαμία. Να ζωντανέψω ξανά αυτή την πόλη. Και μαζί με όλη τη νέα δημοτική ομάδα θα τα καταφέρουμε.

LR: Και πως θα το καταφέρετε. Έχετε κάποιο σχέδιο. Πως βγαίνει μια πόλη από το τέλμα, όπως λέτε;

ΑΠ: Και σχέδιο έχουμε και όραμα έχουμε, μα πάνω απ' όλα έχουμε άλλα μυαλά. Εμείς έχουμε εντελώς διαφορετική νοοτροπία και φιλοσοφία για την τοπική Αυτοδιοίκηση, ειδικά για τα δημοτικά πράγματα, αλλά και για τον τρόπο διοίκησης. Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί, όπως κάποιοι άλλοι, που το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι η επανεκλογή τους και η σχέση και με το κόμμα τους.

Εμείς δεν θέλουμε εξαρτήσεις από κόμματα. Όταν μιλάμε για το μέλλον του τόπου μας, ψηφίζουμε με άλλα κριτήρια και όχι κομματικά. Θα το δείτε και στην πράξη αυτό όταν ανακοινωθεί το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού μας, το οποίο θα έχει υποψηφίους από όλους τους χώρους.

Nα μας πει που είναι τα 21 εκατομμύρια που βρήκε διαθέσιμα στο ταμείο του Δήμου από την προηγούμενη Δημοτική ΑρχήΕμείς πιστεύουμε σε μια Δημοτική Αρχή, δυναμική, διεκδικητική, αποτελεσματική. Θέλουμε και θα έχουμε συνεργασία με όλους τους φορείς και φυσικά θα επιδιώξουμε και θα "εκμεταλλευτούμε" τους πολιτικούς παράγοντες του τόπου για να πετύχουμε κοινούς στόχους, με μοναδικό γνώμονα την ανάπτυξη του δήμου μας. Δεν είναι τυχαία άλλωστε και η επιλογή του ονόματος της παράταξής μας «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία». Να θυμάστε ένα πράγμα. Εμείς, όταν χρειαστεί να διεκδικήσουμε πράγματα από την κεντρική εξουσία για το δήμο μας, δεν θα φοβηθούμε να χτυπήσουμε το χέρι στο τραπέζι και να δώσουμε μάχη σε όλα τα επίπεδα, για να μπούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται σε τροχιά ανάπτυξης.

Τα σχεδόν πέντε χρόνια, που είναι στο τιμόνι του Δήμου Λαμιέων ο Θύμιος Καραΐσκος και η ομάδα του, είναι αρκετά για να καταλάβουν οι δημότες το πόσο ικανοί και αποτελεσματικοί ήταν. Το βιώνουμε στην καθημερινότητά μας. Στο κυκλοφοριακό, στην καθαριότητα, στο περιβάλλον (μας έπνιξαν τα χόρτα), στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στην παραβατικότητα, στην προχειρότητα στα "έργα", στην αναποτελεσματικότητα, στην αδιαφάνεια, στην εσωστρέφεια, στη μιζέρια.

LR: Νομίζω ότι τα ισοπεδώνετε όλα. Να σας θυμίσω ότι υπάρχει ένα Ράλι Ακρόπολις, τα 48 εκατ. για την αξιοποίηση της ΠΕΛ, το κλειστό κολυμβητήριο που ολοκληρώνεται, οι κυκλικοί κόμβοι που πραγματικά δίνουν ανάσα στην πόλη και άλλα ίσως που δεν θυμάμαι αυτή τη στιγμή.

ΑΠ: Με συγχωρείτε αλλά εσείς πιστεύετε ότι το Ράλι Ακρόπολις έρχεται στη Λαμία και τη Φθιώτιδα γιατί είναι Δήμαρχος ο Θύμιος ή ο Πανουργιάς ή όποιος άλλος βγει αύριο; Το Ακρόπολις είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας και απόφαση της κεντρικής διοίκησης σε συνεργασία πάντα με τη Διεθνή Ομοσπονδία. Εάν του χρόνου δεν ειναι Δήμαρχος ο Θύμιος το χάσαμε το Ράλι Ακρόπολις; Ας τα πουν πουθενά αλλού αυτά.

Πριν πάμε στα 48 εκατ. για την ΠΕΛ που τα έχει κάνει σημαία ο Δήμαρχος και ετοιμάζει και φιέστες, καλό να μας πει που είναι τα 21 εκατομμύρια που βρήκε διαθέσιμα στο ταμείο του Δήμου από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή. Απ'  ότι ξέρω δεν υπάρχει γραπτή έκθεση ορκωτού λογιστή και οι δημότες περιμένουν να μάθουν που πήγαν αυτά τα χρήματα.

Πάμε τώρα στα περιβόητα 48 εκατ. για την ΠΕΛ. Βγάλτε καταρχήν τα 13 εκατ. από το ΕΣΠΑ που απορρίφθηκαν. Αυτό ήταν μεγάλο χαστούκι για το Δήμο και το περάσατε πολύ στα ψιλά. Μπορεί να λέει ο Δήμαρχος ότι θα βρει άλλη πηγή χρηματοδότησης, όμως άσχετα από αυτό εδώ μιλάμε για μια απόφαση που μας κόβει 13 ολόκληρα εκατ. από το έργο και αυτό δείχνει την προχειρότητα με την οποία έγινε και κατατέθηκε η πρόταση για την χρηματοδότηση. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Αν θέλετε να μιλήσουμε όμως και για το έργο που θέλει να κάνει η Δημοτική Αρχή στην ΠΕΛ. Θα πέσουν εκεί λοιπόν 50 εκατομμύρια ευρώ για να γίνει τι; Να γίνει μια ανάπλαση με εκθεσιακό χώρο, ξενοδοχείο και καλύτερα πάρκινγκ; Εγώ θα πρότεινα στο Δήμαρχο να το ξανασκεφτεί. Έχουμε ένα φιλέτο με πολλά στρέμματα στην είσοδο της πόλης. Εκεί θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα που θα φέρουν εκατοντάδες χιλιάδες επισκεπτες στην πόλη μας.

Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοίΕίμαστε δίπλα στην Αθήνα, στο κέντρο της Ελλάδας, στο καλύτερο γεωγραφικό σημείο. Ας κάνουμε κάτι λοιπόν για να γίνει η Λαμία προορισμός και όχι να περνούν οι Αθηναίοι έξω από την πόλη μας για να πηγαίνουν στα Τρίκαλα ή στο Βόλο και να μην σταματούν εδώ ούτε για έναν καφέ. Ας αφήσουν λοιπόν τις φιέστες και ας μας πουν πόσες χιλιάδες επισκέπτες θα φέρουν στην πόλη και με ποιο τρόπο. Έχουμε χορτάσει από λόγια και από "θα", θέλουμε μετρήσιμα αποτελέσματα και χειροπιαστά.

Και για το κλειστό κολυμβητήριο τι να μας πει ο Δήμαρχος; Ότι είναι υπερήφανος που μετά από δέκα χρόνια ολοκληρώνεται ένα έργο που είχε στοιχειώσει και που ουσιαστικά είναι της Περιφέρειας; Τέλος σε ότι αφορά τους κυκλικούς κόμβους οι περισσότεροι είχαν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί από την προηγούμενη δημοτική αρχή και απλά τώρα υλοποιούνται.

Ουσιαστικά μιλάμε για πέντε χρόνια χαμένα για την πόλη μας, χωρίς ανάπτυξη και χωρίς πρόοδο σε κανέναν τομέα. Οι δικαιολογίες ότι είχαμε δύο χρόνια με κορωνοϊό δεν ισχύουν γιατί θα σας θυμίσω ότι και σε άλλες πόλεις είχαμε κορωνοϊό αλλά τώρα σφύζουν από ζωή.

Είμαστε στο 2023, όχι στην δεκαετία του '80 με τα μπλε και τα πράσινα καφενείαΜπορείτε να μου πείτε τι έγινε επί Δημαρχίας Καραΐσκου στη Λαμία; Βγείτε έξω και κάνετε ένα γκάλοπ στους δρόμους και ρωτήστε τους συμπολίτες μας. Εμείς δεν ζούμε σε εικονική πραγματικότητα. Είμαστε άνθρωποι της πιάτσας. Αφουγκραζόμαστε τους δημότες. Είμαστε σε καθημερινή επαφή μαζί τους.  Δεν είμαστε κλεισμένοι στα γραφεία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσα παράπονα και πόση δυσαρέσκεια εισπράττουμε καθημερινά για την παρούσα Δημοτική Αρχή.

Αυτός άλλωστε, όπως σας είπα, είναι και ο λόγος που αποφάσισα να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Λαμιέων. Μπορώ να κοιτάζω τον κόσμο στα μάτια για εμείς είμαστε ένα με την κοινωνία. Δεν γεννηθήκαμε ούτε τσιφλικάδες, ούτε αριστοκράτες. Έχουμε δουλέψει σκληρά και μπορούμε να καταλάβουμε την αγωνία των συμπολιτών μας που θέλουν να δουν τον τόπο τους να αλλάζει προς το καλύτερο.

LR: Το γεγονός ότι ο νυν Δήμαρχος θα έχει το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, όπως είπε τουλάχιστον ο κ. Κακλαμάνης πρόσφατα από τη Λαμία δεν σας ανησυχεί;

ΑΠ: Δεν ξέρω τι είπε ο κ. Κακλαμάνης, αλλά έμαθα ότι στα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας έγινε χαμός, με την αναφορά που έκανε για τις δημοτικές εκλογές από τη Λαμία. Αν δεν το έχετε καταλάβει κύριε Κωνσταντόπουλε οι εθνικές εκλογές πέρασαν. Τώρα ψηφίζουμε για την πόλη μας, για τον τόπο μας. Για ποια χρίσματα μου μιλάτε; Είμαστε στο 2023, όχι στην δεκαετία του '80 με τα μπλε και τα πράσινα καφενεία. Δηλαδή οι Νεοδημοκράτες υποψήφιοι που συμμετέχουν στο δικό μου ψηφοδέλτιο είναι λιγότερο νεοδημοκράτες από αυτούς του συνδυασμού του Καραΐσκου; Ας μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, εξάλλου σε μια πόλη ζούμε και όλοι γνωριζόμαστε.

Εμείς ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Λαμιώτες και όχι για να τους διχάσουμεΚάποιοι όταν τους βολεύει το παίζουν ανεξάρτητοι και όταν οι συνθήκες αλλάζουν βάζουν τον κομματικό μανδύα. Σας το είπα και την αρχή. Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί. Εμείς δημιουργήσαμε μια δυνατή ομάδα με αξιόλογους συμπολίτες μας, χωρίς να μας ενδιαφέρει η κομματική τους ταυτότητα. Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας και η όρεξη για δουλειά. Καλούμε τους συμπολίτες μας που θέλουν να δουν την πόλη τους να ζωντανεύει και την αγορά της να αναπτύσσεται, να μας εμπιστευτούν και να μας δώσουν μια ευκαιρία για να αποδείξουμε ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη αυτά που λέμε και αυτά που οραματιζόμαστε για το Δήμο μας.

Τις επόμενες ημέρες θα παρουσιάσουμε τους υποψηφίους της παράταξης «Δύναμη Ανάπτυξης για τη Λαμία» και θα καταλάβετε γιατί μιλάω για πολυσυλλεκτικότητα και για δυνατή ομάδα.

LR:  Έμαθα ότι σας ενόχλησε ιδιαίτερα το υβριστικό σύνθημα που έγραψαν σε "καφάο" σε κεντρικό σημείο της πόλης.

ΑΠ:  Όταν έχεις δώσει όλο σου το είναι γι αυτή την πόλη και διαβάζεις "αλήτη Παπαϊωάνου έξω από τη Λαμία" είναι φυσιολογικό να σε πειράζει. Πιστέψτε με, δεν είναι τα εκατομμύρια που έχω δώσει για την ομάδα. Ούτε οι άπειρες φορές που έχω βοηθήσει όπου μπορώ και όπου μου ζητήθηκε. Το ξέρετε και ο ίδιος ότι ποτέ δεν βγήκα να το φωνάξω.

Είναι ότι πολλές φορές έχω στερηθεί την οικογένειά μου, τα παιδιά μου, έχω παρατήσει ακόμα και τις δουλειές μου για να τρέχω γι αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη. 

Ευτυχώς ξέρω ποιοι τα γράφουν αυτά και έτσι η όποια πικρία μετριάζεται. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που τόσες ημέρες δεν το έχουν σβήσει. Εμείς όμως δεν θα τους ακολουθήσουμε. Θα ήταν πολύ εύκολο για μας να παίξουμε το ίδιο "βρώμικα" και κάποιοι δεν θα ήξεραν που να κρυφτούν. Αν συνεχίσουν να ξύνουν την πλάτη τους στην γκλίτσα του τσοπάνη, δεν ξέρω τι μπορεί να ακολουθήσει το επόμενο διάστημα μέχρι τις εκλογές. Όμως να ξέρετε, εμείς ερχόμαστε για να ενώσουμε τους Λαμιώτες και όχι για να τους διχάσουμε

LR: Ποια είναι η σχέση σας με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδας Συμέων. Δεν σας βλέπουμε συχνά στις Θείες λειτουργίες;

ΑΠ: Ο Σεβασμιώτατος είναι μεγάλο κεφάλαιο για τη Φθιώτιδα και τους κατοίκους της. Είναι ο ιδανικός Ποιμενάρχης, που μπορεί να σε εμπνεύσει. Είναι εκείνος που ενώνει τους πάντες. Είναι εκείνος που ξέρει να στέκεται πάνω από κόμματα και πάνω από υποψηφίους. Δεν είναι τυχαίο που ο ίδιος δήλωσε ότι απέχει από τα εκλογικά πράγματα γενικώς, άσχετα με το τι λένε κάποια παπαγαλάκια. Πως θα μπορούσε άλλωστε ένα τόσο πεφωτισμένος ποιμενάρχης να εμπλακεί σε μια εκλογική διαδικασία και να διχάσει το ποίμνιό του;

Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε και από την πρώτη στιγμή όλοι τον αγκαλιάσαμε και είμαστε αρωγοί στο έργο του, γιατί ο καλός χριστιανός πρώτα κρίνεται για την προσφορά του στον πλησίον του και μετά πόσες φορές πήγε και στήθηκε μπροστά στη Θεία λειτουργία για τον πάρουν φωτογραφία. Και όπως σας είπα εγώ δεν είμαι του "φαίνεσθαι".

Να βγάλουμε την πόλη από την αφάνεια και τη μιζέριαΟι δικοί μου άνθρωποι και οι φίλοι μου ξέρουν και τα πιστεύω μου και τα έργα μου. Και αυτό μου αρκεί. Δυστυχώς, μετά λύπης μου διαπιστώνω, ότι η άλλη πλευρά είναι αυτή που προσπαθεί με κάθε τρόπο να οικειοποιηθεί το Σεβασμιότατο και και την Εκκλησία μας γενικότερα.

Κλείνοντας την κουβέντα μας κύριε Κωνσταντόπουλε και αφού μιλάμε για την Εκκλησία που μας ενώνει όλους, θα ήθελα να κάνω μια έκκληση, γιατί κάποιοι στην προσπάθειά τους να μείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα τους, όπως είπα και πριν πάνε να διχάσουν την πόλη.

Δυστυχώς έχουμε τέτοια φαινόμενα και δεν είναι λίγα. Αρκεί να σας πω κάποιοι "χριστιανοί" με πολύ μεγάλο σταυρό, προσευχόντουσαν να πέσει η Λαμία μας στη Β' εθνική. Και δεν έμειναν μόνο στην προσευχή, έκαναν και πράγματα. Όλα τα ξέρουμε. Και τα πρόσωπα και τις κινήσεις. Όμως αυτή τη στιγμή δεν θέλω να πω περισσότερα.

Δεν χρειάζεται να σπέρνουμε διχόνοιες και να απειλούμε κόσμο γιατί είσαι με τον ένα ή τον άλλον. Οι επιλογές και η ψήφος του κάθε συμπολίτη μας είναι απολύτως σεβαστές. Δεν έχουμε να μοιράσουμε τίποτα με κανένα. Αντίθετα όλοι μαζί να προσπαθήσουμε για το καλό αυτής της πόλης. Να τη βγάλουμε από την αφάνεια και τη μιζέρια. Το ποιος θα πάρει την εντολή από τους δημότες αυτό θα το ξέρουμε τον Οκτώβριο. Όμως η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει όλους μαζί ενωμένους και με τα μανίκια σηκωμένα.

Επιστροφή στην αρχική του LamiaReport

ΕΠΑΝΩ