ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Έχασε και προβλημάτισε

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 07:31 ΠΑΣ Λαμία – Απόλλων Σμύρνης 0-1: Έχασε και προβλημάτισε

Αποβλήθηκε στο 81’ ο Μπαράλες με 2η κίτρινη…

Στο τελευταίο του φιλικό πριν την έναρξη της κανονικής περιόδου, ο ΠΑΣ Λαμία γεύτηκε την πικρή γεύση της ήττας από τον Απόλλων Σμύρνης με 0-1.

Στο άσχημο αποτέλεσμα που ήρθε μετά από έξι αγώνες προστέθηκε μάλιστα και η αποβολή του Μπαράλες στο 81ο λεπτό με 2η κίτρινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Βαφέα, κάτι που μεταφράζεται σε μία αγωνιστική που θα εκτιθεί στην πρεμιέρα!

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση, σημειώθηκε στο 28’ από τον Έιλερς που εκμεταλλεύθηκε αδράνεια του Μελίσσα.

Η Λαμία ήταν καλύτερη, είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της βγάζοντας φάσεις απέναντι στον Απόλλωνα που έψαξε το γκολ στις αντεπιθέσεις. Το γεγονός ότι το ματς έμοιαζε πολύ με πρωταθλήματος, ήταν που προβλημάτισε τους περίπου 500 φιλάθλους της. Αναπόφευκτα σε αυτά τα ματς με τις ομάδες που έχουν ίδιους στόχους (παραμονή) ο ΠΑΣ Λαμία θα είναι η ομάδα που θα παίζει για τη νίκη και ο αντίπαλος  με αντεπιθέσεις για το «Χ2».

Πιστός φίλος της ομάδας πάντως έλεγε ότι καλύτερα που η Λαμία έχασε τώρα παρά στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας ότι στο παρελθόν όταν η ομάδα πήγαινε καλά στην προετοιμασία προβλημάτιζε στα επίσημα και το αντίθετο…

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Μπουλούλης(46΄ Καραγκούνης), Βάντερσον(71΄ Παπαργυρίου), Αντέτζο, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπλάζιτς(76΄ Οσμάν), Δημούτσος (58΄ Τσούκαλος), Μπερτόλιο, Επστάιν, Μπαράλες.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: (Ισμαελ Βαλεριάν): Χουάντερσον(46΄ Βάσιτς), Κύργιας, Τζανετόπουλος, Βαφέας, Κοντοές(76΄ Ρόσσις), Στάθης, Γκονζάλεζ, Γκινο(46΄ Κονέ), Μπεντινέλι(65΄ Βάρκας), Έιλερς(65΄ Τριάδης), Ελ Χελβέ.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση