Πρεμιέρα σήμερα με ΠΑΣ Λαμία - Άρης στο γήπεδο της πόλης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2018 16:00 Πρεμιέρα σήμερα με ΠΑΣ Λαμία - Άρης στο γήπεδο της πόλης

Η αποστολή της ομάδας και τα μέτρα της αστυνομίας για το ματς...

Με μοναδικό πρόβλημα τον τραυματία Βασίλη Πλιάτσικα θα παραταχθεί η Λαμία κόντρα στον Άρη σήμερα Δευτέρα (28/8, 21:30) για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Μπάμπη Τεννέ να ανακοινώνει την πρώτη αποστολή της σεζόν.

Με προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26/8 η προετοιμασία της Λαμίας εν όψει της αναμέτρησης με τον Αρη στο ΔΑΚ (28/8, 21:30), στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Super League.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Μπάμπης Τεννές ανακοίνωσε την αποστολή. Σ' αυτή δεν βρίσκονται ο τραυματίας Βασίλης Πλιάτσικας και ο Εβγκεν Μπούντνικ που δεν υπολογίζεται. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστεί ο Χερόνιμο Μπαράλες, μετά την αναστάτωση που προέκυψε στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και την αποβολή του.

Στην 19αδα συμπεριλήφθησαν οι εξής: Αντέτζο, Ασίγκμπα, Μπαράλες, Μπερτόλιο, Μπλάζιτς, Επστάιν, Οσμάν, Σαράνοφ, Σκαρντοβέλι, Αναστασιάδης, Βασιλαντωνόπουλος, Δημούτσος, Καραγκούνης, Καρυπίδης, Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Πινιώτης, Τσούκαλος.

Από την πλευρά τους οι «κιτρινόμαυροι» βρίσκονται από χθες στη Λαμία για το σημερινό ματς (21:30΄) που κλείνει την αυλαία της 1ης αγωνιστικής της Super League 2018-19.

Ο Πάκο Ερέρα, επέλεξε να πάρει μαζί του 19 παίκτες που είναι οι εξής: Κουέστα, Καντιμοίρης, Μπρούνο Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Κολάσο, Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Ντιγκινί, Μπάσα, Μενέντεθ, Γιουνές, Ματίγια, Δεληζήσης, Ναζλίδης, Παυλίδης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Κωνσταντινίδης.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας) και βοηθοί του οι Ηλίας Αλεξέας (Μεσσηνίας) και Κωνσταντίνος Ψαρρής (Ζακύνθου) και 4ος διαιτητής είναι ο Γεώργιος Λάμπρου (Εύβοιας).

Τα μέτρα της αστυνομίας για το ματς

Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού & Αθλητισμού απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνησης φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ, ωστόσο στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, προβλέφθηκε η χορήγηση εισιτηρίων σε όσους οπαδούς των «κιτρινόμαυρων» προσέλθουν μεμονωμένα στο γήπεδο της Λαμίας.

Οι φίλοι της θεσσαλονικιώτικης ομάδας θα εισέλθουν από την Θύρα 4, δίπλα στο κολυμβητήριο, όπου θα λειτουργήσει σχετικό εκδοτήριο εισιτηρίων και θα καταλάβουν θέσεις στην κερκίδα.

Συνολικά για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ΠΑΕ Λαμία αρίθμησε 4.987 θέσεις μαζί με τις προσκλήσεις και τα διαρκείας και υπολογίζεται ότι από αυτά γύρω στα 300 θα διατεθούν στους φίλους του Άρη.

Οι φίλοι της Λαμίας και κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, όπως και οι δημοσιογράφοι – Εκπρόσωποι Τύπου, θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 3 (Θ3), οι φίλαθλοι που διαθέτουν προσκλήσεις θα πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο μεμονωμένα και να εισέλθουν από την Θύρα 2 (Θ2), ενώ από την θύρα (Θ1) θα εισέλθουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VVIP & GOLD, τα διαπιστευμένα μέλη των στατιστικών εταιρειών για τη συγκεκριμένη αθλητική αναμέτρηση, καθώς επίσης και κάθε άλλο δικαιούμενο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει να φέρει ειδική διαπίστευση εισόδου και να περιλαμβάνεται στην ονομαστική λίστα.

Για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα τη Δευτέρα (27/8/18) θα ισχύσουν και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πλησίον του γηπέδου και συγκεκριμένα, απαγόρευση της στάθµευσης των οχηµάτων, τη ∆ευτέρα (27-08-2018) και από τις 8 το πρωί, καθώς και τη διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, την ίδια ηµέρα, κατά το χρονικό διάστηµα από την 17:00 ώρα έως και µια ώρα µετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

• Στην οδό Φλέµινγκ (από το χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Καραϊσκάκη (από τη συµβολή της µε την οδό Ανοίξεως έως τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας)

• Στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συµβολή της µε την οδό Φλέµινγκ έως τη συµβολή της µε την οδό Β. Καψάλη)

• Στην οδό Μαλαµίδα (από τον χώρο έµπροσθεν του ∆.Α.Κ. Λαµίας έως τη συµβολή της µε  την οδό Υψηλάντη)

• Στην οδό Ασκληπιού (από τη συµβολή της µε την οδό Καραϊσκάκη έως τη συµβολή της µε την οδό Αχαιών) και

• Στον χώρο στάθµευσης οχηµάτων που υφίσταται στη συµβολή των οδών Καραϊσκάκη και Ασκληπιού.  

Διαβάστε επίσης: ΠΑΣ Λαμία: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Άρη

Προσαρμοσμένη αναζήτηση