Έπιασε δουλειά ο Μάκης Χάβος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Σεπτεμβρίου 2018 08:10 Έπιασε δουλειά ο Μάκης Χάβος (ΒΙΝΤΕΟ)

Παπαϊωάννου: Η Λαμία θα έχει συνέχεια…

Ορεξάτος για δουλειά και με πολύ καλή διάθεση κάνοντας συγχρόνως αστεία με τους δημοσιογράφους, ο Μάκης Χάβος πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης.

Παρόντες όλοι του οι συνεργάτες, αλλά και οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι που πραγματοποίησαν την προπόνησή τους κάτω από τα συνθήματα και τις φωνές 50 και πλέον φίλων τους που βρέθηκαν περιμετρικά του γηπέδου, προκειμένου να τους ενισχύσουν ψυχολογικά.

Παρών φυσικά και ο ηγέτης της ομάδας Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Το κομμάτι της ψυχολογίας αναφέρθηκε τόσο από το νέο προπονητή, όσο κι από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας Πανουργιά Παπαϊωάννου.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ποιος είναι ο Μάκης Χάβος

Ο Μάκης Χάβος ανήμερα των 49ων γενεθλίων του (5/9/69) ανέλαβε τις τύχες της ιστορικής Λαμίας.

Αν και δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις, ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνισθεί σε 464 παιχνίδια πετυχαίνοντας και 22 γκολ αν και αμυντικός. Διεθνής μία φορά με την Εθνική Ανδρών, αλλά και με την Εθνική Νέων, «κρέμασε» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια πριν από 13 χρόνια ακολουθώντας προπονητική καριέρα.

Έχει περάσει από τον πάγκο της ΑΕΚ σα βοηθός του Νίκου Κωστένογλου, ενώ το 2009 ο Αγροτικός Αστέρας τον προσέλαβε ως πρώτο προπονητή. Ακολούθησε ο μεγάλος ΠΑΟΚ τον οποίο είχε υπηρετήσει και ως παίκτης για τέσσερις σεζόν, η Βέροια, ο Παναιτωλικός, η ΑΕ Λεμεσού, ο Αστέρας Τρίπολης και ο Απόλλων Σμύρνης.

Η Λαμία αποτελεί και για κείνον έναν στοίχημα στην προπονητική του καριέρα, με τον ίδιο να παραδέχεται ότι υπάρχει καλό υλικό. Συνεργάτες του θα είναι οι Μπάμπης Μιχαηλίδης και Κώστας Νικολαΐδης. Προπονητής τερματοφυλάκων παραμένει ο Γιώργος Μουντάκης και γυμναστής ο Κωνσταντίνος Παρούσης.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη προπόνηση του Μάκη Χάβου και των συνεργατών του στην "Καμαρίτσα":

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση