Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Βόμβες" Παπαϊωάννου: «O Ζαχαριάδης ανήκει στο... μεγάλο σούπερ μάρκετ της Β. Ελλάδας»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2018 08:23 "Βόμβες" Παπαϊωάννου: «O Ζαχαριάδης ανήκει στο... μεγάλο σούπερ μάρκετ της Β. Ελλάδας»

Ποιος είδε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και δεν τον φοβήθηκε! «​Η Λαμία δεν πρόκειται να βγει από τη μέση»

Ξεσπάθωσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Λαμία, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, μιλώντας στην ιστοσελίδα «a-sports» σχετικά με τη διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη στο Περιστέρι.

Μετά την καυστική ατάκα ότι «ο Ζαχαριάδης έκλεψε τον ιδρώτα μας…», αναφερόμενος στην αναίτια αποβολή του Δημούτσου, ο μεγαλομέτοχος της Λαμίας επανήρθε και είπε ακόμη περισσότερα για τον ρέφερι σημειώνοντας ότι ανήκει στο «μεγάλο μεγάλο σούπερ μάρκετ της Β. Ελλάδας»!

Αναλυτικά η δήλωση Παπαϊωάννου που θα προκαλέσει ιδιαίτερο θόρυβο στη Super League έχει ως εξής:

«Ευτυχώς, υπάρχει και η δημόσια τηλεόραση… Όλη η Ελλάδα είχε τη δυνατότητα να δει τι έκανε ο διαιτητής του αγώνα μας στο Περιστέρι για να χάσουμε… Πως προέκυψε η κόκκινη κάρτα του Δημούτσου από ανύπαρκτη πρώτη κίτρινη.

Όπως επίσης, πως έπνιξε πέναλτι πάνω στον Μπερτόλιο στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και να βάζαμε γκολ στη φάση του δοκαριού, θα κρατούσε, αν χρειαζόταν, και δέκα λεπτά καθυστέρηση για να δεχθούμε και δεύτερο από τον Ατρόμητο.

Ξέρουμε τον κ. Ζαχαριάδη. Ανήκει στο… μεγάλο σούπερ μάρκετ της Βορείου Ελλάδας, το οποίο θέλει να βοηθήσει ομάδες φίλα προσκείμενες σε αυτό και να τις σώσει… Η Λαμία θα δώσει τη μάχη της και δεν πρόκειται να βγει από τη μέση, όπως θέλουν κάποιοι».