«Η απόλυτη ξεφτίλα» Δείτε το πέναλτι που άφησε εκτός playoff τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Απριλίου 2015 17:25 «Η απόλυτη ξεφτίλα» Δείτε το πέναλτι που άφησε εκτός playoff τη Λαμία

«Ντρέπομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο», λέει ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου, που αύριο πιθανότατα ανακοινώνει την αποχώρηση του από την ομάδα της Λαμίας - Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ - Στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Λάρισας έριξε το πέναλτι ο Περόνε του Ηρακλή στις καθυστερήσεις του αγώνα!!!!!

Η Λάρισα πήρε διπλό μέσα στον Ηρακλή και είναι αυτή που παίρνει το εισιτήριο για τα playoff, αφήνοντας εκτός τη Λαμία.

Αν το ματς έληγε ισόπαλο στο Καυτανζόγλειο, θα έπαιρνε το εισιτήριο η Λαμία και η Λάρισα θα ήταν εκτός playoff.

Η Λάρισα προηγήθηκε με κεφαλιά στο 83΄ και στο 95΄ ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι. Δείτε πως το έστειλε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα ο έμπειρος επιθετικός του Ηρακλή Εμάνουελ Περόνε.

Δείτε το πέναλτι όπως αναρτήθηκε στο youtube από το Ηρακλής 1908 TV και βγάλτε τα συμπεράσματά σας:

Πριν τον αγωνα επιτέθηκαν στο τηλεοπτικό συνεργειο του ΟΤΕ TV - Κάποιοι δεν ήθελαν τηλεοπτική κάλυψη του κρίσιμου αγώνα Ηρακλή - Λάρισα!!!! Γιατί άραγε;

Το συνεργείο του συνδρομητικού καναλιού δέχτηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το Καυτανζόγλειο, όπου βρισκόταν για να οργανώσει την μετάδοση.

Τέσσερις υπάλληλοι του συνεργείου έχουν μεταφερθεί στο Ιπποκράτειο με διάσειση για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, ενώ μέσα στα επόμενα λεπτά θα αποχωρήσει το βαν του συνεργείου από το Καυτανζόγλειο, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων.

Το τι προκάλεσε το επεισόδιο και ποιοι συμμετείχαν σε αυτό, παραμένει -προς το παρόν- άγνωστο. Κύκλοι του συνδρομητικού καναλιού κάνουν λόγο… «για αναίτια επίθεση από ομάδα ατόμων που δεν έφερε διακριτικά κάποιας ομάδας».

Το δεδομένο της υπόθεσης είναι ότι το παιχνίδι δεν μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Με απλά λόγια. Κι αν κέρδιζε ο Ηρακλής, η Λάρισα θα έπαιρνε τους 3 πολύτιμους βαθμούς στα χαρτιά λόγω τιμωρίας του γηπεδούχου Ηρακλή για την επίθεση.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: «Η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Η Λαμία πριν από την έναρξη του παιχνιδιού στο Καυτανζόγλειο ήξερε πλέον τι είχε παιχτεί στο παρασκήνιο και εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση για την επίθεση στον ΟΤΕ TV

«Μετά από αυτό που έγινε στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΟΤΕ TV στη Θεσσαλονίκη - η απόλυτη ξεφτίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου- περιμένουμε την ΕΠΟ, τον Υπουργό Αθλητισμού και την Πολιτεία να τοποθετηθεί πάνω στο θέμα. Ποιοι ήταν οι κουκουλοφόροι και ποιοι δεν θέλουν το ματς Ηρακλής - Λάρισα να είναι τηλεοπτικό...; »

Ο Κοντονής έκανε λόγο για τυφλή οπαδική βία!

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού καταδίκασε την επίθεση στο βαν του ΟΤΕ TV, χαρακτηρίζοντας την ως ένα ακόμα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας.

Η γραπτή δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή:

«Ακόμα ένα σοβαρό επεισόδιο τυφλής οπαδικής βίας συνέβη σήμερα, με θύματα απλούς εργαζόμενους, τεχνικούς συνδρομητικού καναλιού, που δέχτηκαν επίθεση ενώ προετοίμαζαν την τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα της Football League, Ηρακλή - ΑΕΛ.

Η Κυβέρνηση καταδικάζει αυτά τα νοσηρά φαινόμενα και διαβεβαιώνει τον Έλληνα φίλαθλο ότι, με το νομοθετικό της έργο, στόχο έχει να εξαλείψει τις γενεσιουργές αιτίες των παθογενειών που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελπίζουμε όλοι να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα της κατάστασης και να στηρίξουν το νομοθετικό μας έργο, ακόμα και αν διατηρούν επιφυλάξεις για πτυχές του νομοσχεδίου
».

«Ντρέπομαι για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Πανουργιάς Παπαϊωάννου, αύριο Μεγάλη Δευτέρα στις 8:00΄ το βράδυ, έχει προγραμματίσει να δώσει συνέντευξη τύπου και να μιλήσει για όλους και για όλα.

Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, αμέσως μετά την επίθεση "αγνώστων" στο συνεργείο του ΟΤΕ TV, μας είπε ότι ντρέπεται για την κατάντια του ελληνικού ποδοσφαίρου και ότι δεν θα ήθελε στην παρούσα φάση να πει περισσότερα.

Πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ να αποχωρεί από την ομάδα, ωστόσο έχουν πέσει πάνω του οι πάντες και καταβάλλονται προσπάθειες μέχρι και την ύστατη στιγμή να μην αποχωρήσει, αφού όλοι ξέρουν ποια θα είναι η επόμενη μέρα για την ομάδα.

Δυστυχώς μετά τις σημερινές εξελίξεις δεν υπάρχουν και πολλές ελπίδες για παραμονή του Πανουργιά Παπαϊωάννου στην ομάδα της Λαμίας.

Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το μάθουμε στην αυριανή συνέντευξη τύπου....

Προσαρμοσμένη αναζήτηση