Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 09:35 ΠΑΣ Λαμία: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων με ΟΦΗ

Στο Μουσικό Σχολείο παίκτες της ομάδας…

Εισιτήρια σε προνομιακή τιμή (προπώληση) για τον αγώνα της 6ης Αγωνιστικής της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ 2018-2019, Λαμία - ΟΦΗ που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ, την Κυριακή 7/10 και ώρα 16:00, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της «καυανόλευκης» ΠΑΕ, θα διατίθενται το Σάββατο (6/10) από τα εκδοτήρια του γηπέδου 10:00 με 16:00.

Γενική είσοδος στην προπώληση σε όλες τις κερκίδες του γηπέδου (εκτός 3,4, VIP και VVIP) ορίζεται στα 10€. Παιδικό εισιτήριο στις ίδιες κερκίδες στην προπώληση 5€.

Στις κερκίδες 3 και 4 η τιμή προπώλησης είναι 15€. (Παιδικά εισιτήρια δεν εκδίδονται στις συγκεκριμένες κερκίδες).

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ υπενθυμίζει στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Εισιτήρια του αγώνα είναι διαθέσιμα και online από το viva tickets.

Στο Μουσικό Σχολείο

Στο Μουσικό σχολείο Λαμίας βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 5/10, αντιπροσωπεία παικτών του ΠΑΣ Λαμία, με τους μαθητές να επιφυλάσσουν στους παίκτες της ομάδας θερμή υποδοχή.

Στο πλαίσιο των αθλητικών εκδηλώσεων του σχολείου για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, οι ποδοσφαιριστές, Ανέστης Αναστασιάδης, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Ντένις Έπστάιν και Ντάνιελ Αντέτζο μίλησαν για τα οφέλη του αθλητισμού και προέτρεψαν τα παιδιά να μην παρατάνε ποτέ τις προσπάθειές τους.

Μάλιστα βρήκαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους, να δώσουν αυτόγραφα, αλλά και δωρεάν εισιτήρια για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την άψογη υποδοχή και συνεργασία τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Νικόλαο Τζήμα», αναφέρει η ΠΑΕ Λαμία.