Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στυλίδα - Νίκη Β. 1-4: Βαριά ήττα για τους νεοφώτιστους

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Οκτωβρίου 2018 19:28 Στυλίδα - Νίκη Β. 1-4: Βαριά ήττα για τους νεοφώτιστους

Τη δεύτερη ήττα της στα ισάριθμα πρώτα ματς της Γ' Εθνικής γνώρισε η Στυλίδα. Μετά το ντεμπούτο με το αριστερό στο Μουζάκι κόντρα στον ΑΟ Σελλάνων, γνώρισε την εντός έδρας ήττα (1-4) από τη Νίκη Βόλου.

 

Η ομάδα από τη Θεσσαλία ήταν ανώτερη και παρά το γεγονός ότι ο Βαριπάτης άνοιξε το σκορ για τους Φθιώτες, έφθασε στην ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Κέρι, ένα του Καρτσαμπά κι ένα του Ντινιωτάκη.

 

Η Στυλίδα μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο κι άνοιξε το σκορ μόλις έξι λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης. Σε μια εξαιρετικά οργανωμένη επίθεση από αριστερά, έγινε η σέντρα από εκείνη την πλερά, ο Βαριπάτης βρέθηκε στην περιοχή και με εξαιρετικό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Αποστολίδη.

 

Η Νίκη προσπάθησε να φθάσει στην ισοφάριση ύστερα από δύο λεπτά. Στο 8ο, ο Παπαδόπουλος έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Κέρι έκανε την κεφαλιά, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Μήτσου. Το σουτ του Λέντα στο 21', πέρασε πάνω από την εστία του Αποστολίδη. Η ομάδα της Βόλου πίεζε αυτήν της Φθιώτιδας.

 

Στο 35ο λεπτό, ο Φάμιο "έσπασε" την μπάλα δεξιά, ο Μακενγκό σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Ζωγράφο κι ο Μήτσου μπλόκαρε. Κι ενώ η Στυλίδα, έστω και δύσκολα, φαινόταν ότι θα έβγαζε το ημίχρονο χωρίς γκολ, οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν στο 45'. Σε επίθεση διαρκείας των φιλοξενούμενων η μπάλα έφτασε αριστερά στον Μετούσι αυτός έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Φάμπιο με κεφαλιά έστρωσε στον Κέρι, κι εκείνος στην κίνηση έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Όπως δυνατά τελείωσε το πρώτο ημίχρονο η Νίκη, εξίσου δυνατά ξεκίνησε και το δεύτερο. Ο Μήτσου μπλόκαρε στο 49' με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ρόβα, στο 51' όμως ο Κέρι πέτυχε το δεύτερο γκολ. Τόσο δικό του, όσο και της ομάδας του. Ο Μετούσι σέντραρε από τα δεξιά, ο Φάμπιο με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, το ριμπάουντ πήρε ο Κέρι που με βολ πλανέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Στυλίδας.

 

Ύστερα από δύο λεπτά (53'), η ομάδα της Μαγνησίας είχε δοκάρι με τον Βουκομάνοβιτς. Στο 57' ο σκόρερ της Νίκης, Λόρι Κέρι, έβγαλε κάθετα στον Μακενγκό, αυτός κινήθηκε προς την εστία αλλά στο τετ α τετ με τον Μήτσου έστειλε την μπάλα δίπλα από δεξί δοκάρι. Στο 66' ήλθε το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Κέρι έπαιξε με πάσα το κόρνερ από τα δεξιά, μετά το ένα-δύο με τον Μέτσε σέντραρε, ο Μακενγκό δεν μπόρεσε να κάνει το σουτ υπό πίεση, αλλά έστρωσε την μπάλα στον Καρτσαμπά, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

 

Στο 81', ο Βουκομάνοβιτς προσπάθησε να σκοράρει ξανά, αλλά και πάλι το δοκάρι του στέρησε την ευκαιρία. Η Νίκη είχε και τέταρτο γκολ. Το πέτυχε ο Ντινιωτάκης, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, νίκησε τον Μήτσου για το 1-4 στο 84ο λεπτό. Αυτό το σκορ, έμελλε να είναι και το τελικό.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

 

ΣΤΥΛΙΔΑ: Μήτσου, Τέγος, Στυλιανός, Ζωγράφος, Μάγιος, Κουφιώτη Αλ, Καραλής, Κουφιώτης Κ., Λέντας, Βαριπάτης, Λιανός

 

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Μετούσι, Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούτσης (79' Παπαδήμας), Μέτσε, Ρόβας, Μακενγκό, Κέρι (78' Ντινιωτάκης), Φάμπιο (78' Ιορδανίδης), Βουκομάνοβιτς

 

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΑΚ Στυλίδας.

 

 

010203040506

 Πηγή: LamiaOle