ΠΑΣ Λαμία: Όλοι ετοιμοπόλεμοι για ΟΦΗ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Οκτωβρίου 2018 09:12 ΠΑΣ Λαμία: Όλοι ετοιμοπόλεμοι για ΟΦΗ

Η αποστολή του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο της πόλης στις 4:00' το απόγευμα.

Χωρίς απρόοπτα της τελευταίας στιγμής, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε το πρωί του Σαββάτου, την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Στο πρόγραμμα της Νέας Άμπλιανης συμμετείχαν και πάλι όλοι οι ποδοσφαιριστές, με τον Μάκη Χάβο να μην επιφυλάσσει εκπλήξεις στην ανακοίνωση της αποστολής.

Ο μεσοαμυντικός Οσμάν, παρότι επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μεσοβδόμαδα, εν τέλει δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Αντίθετα, εκεί βρίσκεται κανονικά ο γκολκίπερ Μπαντής, που είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί και στην τελική 18αδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Μπαντής, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος και Τσούκαλος.

Με απουσίες στη Λαμία ο ΟΦΗ

Όπως αναμενόταν, ελλειπής θα έρθει ο ΟΦΗ στο ΔΑΚ, για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Λαμία.

Η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε το Σάββατο την προετοιμασία της με τις γνωστές απουσίες.

Μπολάκης, Κοιλιάρας και Παπάζογλου είναι τραυματίες και δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Το ίδιο ισχύει και για τον Κομεσίδη, που αποβλήθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και είναι τιμωρημένος.

Στον αντίποδα, ο Παπαστεριανός που μπήκε χθες σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων, υπολογίζεται κανονικά από τον Νίκο Παπαδόπουλο, όπως και ο Κοροβέσης που επέστρεψε μέσα στην εβδομάδα.

Στο Ηράκλειο θα παραμείνουν επίσης ο Δερμιτζάκης, ο Νοικοκυράκης και ο Πλευράκης.

Αναλυτικά η αποστολή: Στρέζος, Σωτηρίου, Ποτουρίδης, Νάστος, Νέιρα, Αργυρόπουλος, Κοροβέσης, Ντίνας, Κυριακίδης, Βουό, Μιχόγεβιτς, Κουτσιανικούλης, Παπαστεριανός, Μεγιάδο, Οικονόμου, Αραβίδης, Πλατέλλας, Σάσι και Δεληγιαννίδης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση