Πανιώνιος – Ατρόμητος: «Έβρεξε» γκολ στη Νέα Σμύρνη! Αήττητοι με… buzzer beater οι Περιστεριώτες

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 28 Οκτωβρίου 2018 23:23 Πανιώνιος – Ατρόμητος: «Έβρεξε» γκολ στη Νέα Σμύρνη! Αήττητοι με… buzzer beater οι Περιστεριώτες

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, Πανιώνιος κι Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στη Νέα Σμύρνη, για την όγδοη αγωνιστική της Superleague.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν μία «ανάσα» από την πρώτη τους φετινή ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά το αυτογκόλ του Μπανανά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων διατήρησε το αήττητο τους.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε στο 30′, με τον Κόρμπο να νικάει τον Μέγερι με ψηλοκρεμαστό πλασέ για το 1-0. Πέντε λεπτά αργότερα, όμως, στη σέντρα του Γιαννούλη ο Ρισβάνης πήρε την κεφαλιά και ο Κουλούρης από κοντά με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Στο 37΄ μάλιστα οι φιλοξενούμενοι παραλίγο να φτάσουν σε άμεση ανατροπή, όταν ο Ουγκράι με έξοχη ενέργεια βρήκε τον Κουλούρη, ο επιθετικός του Ατρόμητου σούταρε πολύ δυνατά, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και χτύπησε πάνω στη γραμμή της εστίας του Κότνικ.

Στο 88′ ο Μασούρας έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο, με τον Ρισβάνη να έχει δοκάρι για τον Ατρόμητο με δυνατό σουτ στο 89′. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε φάουλ του Ατρόμητου, η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπανανά για το τελικό 2-2.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοσέ Ανιγκό): Κότνικ, Κόσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Κούρντι, Οικονομίδης (63΄ Μανθάτης), Κεϊτά, Κόρμπος (72΄ Πίρις), Σπιριντόνοβιτς, Ντουρμισάι (77΄ Τσιλούλης), Μασούρας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Γιαννούλης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, , Σάκιτς (88΄ Ούμπιδες), Ουγκράι (78΄ Κωτσόπουλος), Μούγιακιτς (69΄ Βασιλακάκης, Μπρούνο, Κουλούρης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση