ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος: Η ώρα του Κυπέλλου

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 17:29 ΠΑΣ Λαμία - ΝΠΣ Βόλος: Η ώρα του Κυπέλλου

Φουλ για την 3η σερί νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση, οι «κυανόλευκοι».

Με πολλά νέα πρόσωπα ο ΠΑΣ Λαμία, υποδέχεται σήμερα στις 19:30’ στο ΔΑΚ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου τον ΝΠΣ Βόλος, ομάδα νεοφώτιστη στη Β’ Εθνική, την οποία είχε αντιμετωπίσει και το καλοκαίρι στο στάδιο της προετοιμασίας.

Τα εισιτήρια έχουν οριστεί στα 7 ευρώ και στα 3 ευρώ τα παιδικά (γεν. μέχρι και το 2001), με την υπενθύμιση στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο ισχύει ότι και για τους αγώνες πρωταθλήματος και θα πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσουν τον ΑΜΚΑ τους.

Ισχύουν επίσης κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν σερί αγώνες και έμειναν εκτός αποστολής οι Μπλάζιτς, Σαράνοβ, Πλιάτσικας, Δημούτσος, Μπερτόγλιο, Επστάιν και Καραμάνος. Στόχος βέβαια παραμένει η νίκη που θα εξασφαλίσει και την πρόκριση, συνεχίζοντας το ωραίο και αήτττητο σερί του πρωταθλήματος.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Οσμάν, Καραγκούνης, Άντρονικ, Μαστούρ, Μπουλούλης, Μπαράλες, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Κωστίκας.

Από την πλευρά του ο Βόλος που είχε αποσπάσει ισοπαλία 1-1 τον Αύγουστο στο ίδιο γήπεδο σε φιλικό παιχνίδι (17’ Μπερτόλιο - 79’ Μαλακσιώτης), έρχεται στη Λαμία στοχεύοντας στο να μη χάσει προκειμένου να έχει πλεονέκτημα πρόκρισης.

Οι Βολιώτες ξεκίνησαν με το εντυπωσιακό 5-1 επί του Απόλλωνα Λάρισας (27’, 70’ Μάντζης,61’ Κότο, 65’ Πέντα,  81’ Πίτου Γκαρσία- 46’ Μαρσολίνο), ο οποίος την Τετάρτη φιλοξενεί στην έδρα του την ΑΕΚ (31/10, 15:00’).

Στη Λαμία ο Χ. Φεράντο έχει μαζί τους εξής 19 ποδοσφαιριστές: Καραγκιολίδης, Μπουργάνης, Ανδρικόπουλος, Πέντα, Ρούσσος, Δημόπουλος, Ενγκουεμ, Μάντζης, Δεμηρτζόγλου, Καμπαγιέρο, Καρρίκι, Ηλιόπουλος, Φράγκος, Κότο, Δόρης, Ουνγιαλίδης, Κορέλας, Λούκας, Πίσπας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση