Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία: Στόχος να συνεχίσει το σερί

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 12:51 ΠΑΣ Λαμία: Στόχος να συνεχίσει το σερί

Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες»…

Με στόχο να διευρύνει το αήττητο σερί της, η Λαμία φιλοξενείται σήμερα (4/11, 17:15) από τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες για την 9η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα μας προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και παραμένει συνολικά πέντε αγωνιστικές αήττητοι έχοντας καταφέρει να ξεφύγει από της τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Παρά το μεσοβδόμαδο 1-1 με τον Βόλο για το Κύπελλο λοιπόν, το ηθικό των παικτών του Μάκη Χάβου είναι στα ύψη.

Χωρίς Μπλάζιτς, Μαστούρ στα Γιάννινα

Με τη σημαντική απουσία του Μάρκο Μπλάζιτς ταξίδεψε ο ΠΑΣ Λαμία στην Ήπειρο. Ο Σέρβος μεσοαμυντικός τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και η ομάδα μας θα στερηθεί τις υπηρεσίες του.

Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για την ομάδα μας, η οποία ωστόσο θα στερηθεί και των υπηρεσιών του Χακίμ Μαστούρ. Ο Μαροκινός έμεινε στην πόλη μας για αγωνιστικούς λόγους.

Αναλυτικά η αποστολή: Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Οσμάν, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Δημούτσος, Επστάιν, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος και Κωστίκας.

Η πιθανή ενδεκάδα

Όσον αφορά τώρα την ενδεκάδα, ο Μάκης Χάβος... θόλωσε τα νερά και δεν έχει δείξει κάτι ξεκάθαρο. Έκανε αρκετές δοκιμές μέσα στην εβδομάδα και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Σκόνδρας θα ξεκινήσει βασικός είτε καλύπτοντας το κενό του Μπλάζιτς, είτε το δεξί άκρο.

Στην τελευταία του δοκιμή, ο 49χρονος προπονητής είχε τον Σαράνοβ κάτω από τα δοκάρια, τον Σκόνδρα δεξιά, τον Ασίγκμπα αριστερά και τους Αντέτζο, Πλιάτσικα κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Μπροστά τους δοκίμασε τους Οσμάν, Δημούτσο, με τον Βασιλαντωνόπουλο στο δεξί «φτερό», τον Καραμάνο στο αριστερό και τον Μπερτόγλιο «δεκάρι». Στην κορυφή της επίθεσης, δεδομένα θα ξεκινήσει ο Μπαράλες.

Απουσίες για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Γιάννης Πετράκης επιφύλλασε δύο σημαντικές εκπλήξεις κατά την ανακοίνωση της αποστολής του ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό, αφού άφησε εκτός αποστολής τους Κριζμάν, Κούζικ. Από εκεί και πέρα, ο Νικολιάς το Σάββατο δεν προπονήθηκε, ωστόσο βρίσκεται κανονικά στους «εκλεκτούς» του, ενώ σταθερά στη λίστα των τραυματιών βρίσκονται ο Λέο, ο Μπουκουβάλας και ο Περιστερίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Αποστολόπουλος, Κακούμπα, Ντόλοβατς, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Γιάκος, Βιδάλ, Λουκίνας, Παμλίδης, Ξύδας, Μυστακίδης και Αθανασιάδης.

Με κόσμο η Λαμία

Εν τω μεταξύ, τη συμπαράσταση των οπαδών της θα έχει σήμερα στους Ζωσιμάδες η Λαμία. Οι φίλοι της ομάδας μας εξασφάλισαν εισιτήρια για το παιχνίδι και αναμένεται να μεταβούν τόσο μαζικά, όσο και μεμονομένα στο γήπεδο. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως η παρουσία τους θα είναι αρκετά «δυνατή».

Οι διαιτητές

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος, του συνδέσμου Αρκαδίας. Βοηθοί του θα είναι οι κ.κ. Χατζηνάκος, Τζιότζιος από τις ενώσεις της Δράμας και της Θράκης αντίστοιχα, ενώ τέταρτος ορίστηκε ο Κοτσάνης επίσης από τη Δράμα.

Η προϊστορία

Μόλις τρεις φορές έχει επισκεφτεί τους Ζωσιμάδες σε επίσημα παιχνίδια στο παρελθόν η Λαμία. Καμία από αυτές δεν κατάφερε να πανηγυρίσει διπλό. Ωστόσο, η προϊστορία με τους Γιαννιώτες είναι μοιρασμένη, αφού σε έξι παιχνίδια, η ομάδα μας μετράει δύο νίκες, τρεις ήττες και μία ισοπαλία.

Αναλυτικά τα παιχνίδια των δύο ομάδων:

31/10/2004, ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 4-1

27/02/2005, Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

16/10/2005, ΠΑΣ Γιάννινα-Λαμία 1-0

12/02/2006, Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2

10/12/2017, ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία 1-1

29/04/2018, Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 2-1

LamiaOle