Βαριά ήττα της Στυλίδας στη Νεοκαισάρεια

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Νοεμβρίου 2018 18:43 Βαριά ήττα της Στυλίδας στη Νεοκαισάρεια

H Στυλίδα συνετρίβη στη Νεοκαισάρεια από τον Αχιλλέα για την 7η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα της Φθιώτιδας γνώρισε βαριά εκτός έδρας ήττα (5-1). Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Κατσαμάγκα στο 20ό λεπτό, ενώ διεύρυναν το προβάδισμά τους με τον Κ. Ίτσιο στο 30ό λεπτό.

Η Στυλίδα έχασε ευκαιρία με τον Καραλή, στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Οι "κυανόλευκοι" έμειναν με παίκτη λιγότερο στο 55' λόγω αποβολής του Κουφιώτη.

Στο 69' ήλθε και το τρίτο γκολ για τον Αχιλλέα με τον Ναρίνογλου, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, ύστερα από σέντρα του Ίτσιου. Το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων ήλθε στο 82' με τον Παγωνίδη, ενώ ύστερα από τρία λεπτά (85') αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία με την αποβολή του Ίτσιου.

Στο 87' ο Αχιλλέας έκανε το 5-0 με ατομική προσπάθεια του Λυκούργου, ενώ η Στυλίδα το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Λιανό.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΙΑΣ: Βασιλειάδης, Κατσαρός, Δερμίσης, Αποστολίδης, Τσιμπούκας, Ίτσιος, Νίκα, Παγωνίδης, Κατασαμάγκας, Παπαδόπουλος, Δίτσιος Κ.

ΣΤΥΛΙΔΑ (Κώστας Αλεξίου): Μήτσου, Τέγος, Στυλιανός, Μάγιος, Κουφιώτης Χ. , Καραλής, Μπουσάι, Κουφιώτης Γ., Βαρυπάτης, Λέντας, Μανιάς.

Πηγή: LamiaOle.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση