Ο παίκτης για τον οποίο θα «σφαχτούν» τον χειμώνα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2018 11:52 Ο παίκτης για τον οποίο θα «σφαχτούν» τον χειμώνα Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει και τους τρεις.

Σχεδόν κάθε μεταγραφική περίοδο τα τελευταία χρόνια, προκύπτουν κάποια ονόματα στη μεταγραφική αγορά που απασχολούν και τους τρεις διεκδικητές του τίτλου της Super League. Εξαίρεση δεν αποτελεί και το επερχόμενο «παράθυρο» ενίσχυσης Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και μάλιστα εντύπωση δεν προκαλεί το γεγονός ότι το ενδιαφέρον τους πάλι αφορά παίκτη του Πανιωνίου.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μασούρα, που στο πρόσφατο παιχνίδι της Εθνικής με αντίπαλο την Εσθονία, για την τελευταία αγωνιστική του Nations League, φόρεσε για πρώτη φορά και τη γαλανόλευκη σε επίπεδο Ανδρών. Ο άσος των Νεοσμυρνιωτών, που μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι, έχει μπει στα μπλοκάκια τόσο των δύο «δικεφάλων» όσο και των Πειραιωτών, καθώς θεωρείται μια εξαιρετική περίπτωση.

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ είχε υπάρξει και από το καλοκαίρι, καθώς ο παίκτης χαίρει εκτίμησης τόσο του Μαρίνου Ουζουνίδη όσο και του Νίκου Λυμπερόπουλου. Μάλιστα, το βασικό δέλεαρ που προσφέρει η Ένωση στον παίκτη, είναι η αξιοποίηση των Ελλήνων ποδοσφαιριστών, όπως συνέβη και με τον πρώην του συμπαίκτη στους «κυανέρυθρους», Τάσο Μπακασέτα.

Στον «δικέφαλο» φαντάζει δεδομένο ότι θα κινηθούν για να αποκτηθεί ο παίκτης ως ελεύθερος το καλοκαίρι, αλλά εάν κριθεί απαραίτητο, μπορεί να δοθεί και από τώρα ένα ποσό στον πανιώνιο, για να κάνει τη διαδρομή Νέα Σμύρνη-Μαρούσι, όπως είχε συμβεί και με τον Μπακασέτα.

Όσον αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξτρέμ, η «Metrosport» αναφέρει ότι θα γίνει κίνηση από τώρα, με προσφορά στον Πανιώνιο, καθώς στην Πλατεία δεν θέλουν να χάσουν τον παίκτη χωρίς ένα ευρώ. Μάλιστα, όπως αναφέρεται, το συγκεκριμένο θέμα συνδέεται με τον Λάζαρου Λάμπρου, που αγωνίστηκε πέρυσι στους Νεοσμυρνιώτες ως δανεικός.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, ο «Κόκκινος Πρωταθλητής» αναφέρει ότι το όνομα που ακούγεται περισσότερο από κάθε άλλο τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Μασούρα. Στον Πειραιά επίσης έχουν υπόψη τους την παράμετρο ότι ο παίκτης μπορεί να μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι και ότι από τους «κυανέρυθρους» θα μπουν σε μια μορφή… πλειστηριασμού αυτόν τον χειμώνα.

Όπως σημειώνεται, μετά από ένα δεκαήμερο αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση, υπενθυμίζοντας ότι οι Νεοσμυρνιώτες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον Μάριο Βρουσάι, τον Δημήτρη Νικολάου και τον Γιάννη Μασούρα το καλοκαίρι που πέρασε. Επίσης, στον Πανιώνιο αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού και οι Γιώργος Μανθάτης, Γιάγια Μπανανά.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση