ΝΑΟΛ: Κάθε χρόνο και καλύτερα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε κοινωνική προσφορά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015 12:15 ΝΑΟΛ: Κάθε χρόνο και καλύτερα, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και σε κοινωνική προσφορά!

Επί σειρά ετών ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Λαμίας (ΝΑΟΛ) μέσω των μικρών αθλητών του δείχνει το ιδιαίτερα  ευαισθητοποιημένο πρόσωπό του για κοινωνική προσφορά συγκεντρώνοντας  περίπου 90.000 καπάκια διαφόρων πλαστικών φιαλών ξεπερνώντας κατά πολύ την προηγούμενη συγκομιδή του η οποία ήταν στις 50.000 το 2014 και 20.000 το 2013.  

Οι μικροί αθλητές του ΝΑΟΛ κατά τη διάρκεια των αγώνων που συμμετέχουν σε όλα τα κολυμβητήρια της Ελλάδας εκτός από τα μετάλλια που φέρνουν στην πόλη μας και τα ιδιαίτερα ατομικά ρεκόρ που επιτυγχάνουν, φροντίζουν να συγκεντρώνουν και καπάκια.

Στην προσπάθεια αυτή αρωγοί στάθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο(Δ.Σ.) του ΝΑΟΛ, οι γονείς των αθλητών και αθλητριών του Συλλόγου καθώς και οι οικογένειές τους, που συνέχισαν για τρίτη χρονιά το κοινωνικό αυτό έργο, και κατάφεραν αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα (90.000 καπάκια).

Ο προπονητής του ΝΑΟΛ Αλέξανδρος Μιλτ. Κόκκινος , το Δ.Σ., ο Πρόεδρός του και οι αθλητές του δεσμεύονται ότι και του χρόνου θα καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε η βοήθεια που θα προσφέρουν σε αυτούς που την έχουν ανάγκη να είναι εξίσου καλή αν όχι και καλύτερη.

Η παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε θα γίνει από τους ίδιους τους αθλητές και τις αθλήτριες προς το Σύλλογο Παραπληγικών Στερεάς Ελλάδας σε ειδική τελετή που θα γίνει την Παρασκευή 17-4-2015 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας όπου θα μοιραστούν και εδέσματα.

Ο προπονητής το Δ.Σ. και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαριστεί τους αθλητές και αθλήτριές του για την προσπάθεια που κατέβαλαν για ακόμη μια χρονιά και ευελπιστεί ότι η ενέργεια αυτή θα βρει και άλλους μιμητές.

Τέλος ο ΝΑΟΛ υπόσχεται ότι θα συνεχίσει τέτοιες προσπάθειες εκτός από το κύριο έργο του το οποίο είναι η ασφαλής εκμάθηση και η ανάδειξη της Κολύμβησης καθώς και της Αθλητικής Παιδείας στη Νεολαία της Λαμίας και του Νομού γενικότερα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση