Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ - Στο πόδι η αστυνομία

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018 08:27 Ο ΠΑΣ Λαμία υποδέχεται σήμερα τον ΠΑΟΚ - Στο πόδι η αστυνομία

 Ολοκληρώθηκε η διάθεση των εισιτηρίων - Δείτε τις αποστολές.

Στους ρυθμούς του σημερινού αγώνα με τον ΠΑΟΚ ζει από το βράδυ της Κυριακής η πόλη της Λαμίας.

Στους δρόμους η κυκλοφορία αστυνομικών οχημάτων με τη χρήση μάλιστα των φάρων, είναι εμφανής.

Για το παιχνίδι της Δευτέρας (2/12, ώρα: 19.00’), έχει απαγορευθεί η παρουσία φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας για λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Όπως είχε ανακοινώσει μάλιστα και η «κυανόλευκη» ΠΑΕ η διάθεση των ειειτηρίων ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στις 17:00’ και την ημε΄ρα του αγώνα δε θα υπάρχουν εκδοτήρια.

Οι αποστολές

Αγωνιστικά τώρα με προπόνηση το μεσημέρι της Κυριακής 2/12 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το μεγάλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο ΔΑΚ Λαμίας. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή που απαρτίζεται από 19 ποδοσφαιριστές.

Bojan Saranov, Γεώργιος Μπαντής (δεν συμπεριελήφθη ο Μελίσσας που είναι δανεικός από τον ΠΑΟΚ), Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Ιορδάνης Παπαργυρίου, Daniel Adejo, Ανέστης Αναστασιάδης, Ιωάννης Σκόνδρας, Vanderson Scardovelli, Mark Asigba, Βασίλειος Πλιάτσικας, Facundo Bertoglio, Hachim Mastour, Έλιν Δημούτσος, Denis Epstein, Marko Blažić, Jeronimo Barrales, Αναστάσιος Καραμάνος, Lazar Romanic, Βασίλειος Κωστίκας.

Με προπόνηση στην Τούμπα ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν στον τομέα της τακτικής και στο αγωνιστικό πλάνο που πρέπει ν’ ακολουθήσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να παραμείνει μακριά από τους διώκτες του στη μάχη του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, έτσι ο Ρουμάνος τεχνικός είχε τη δυνατότητα να επιλέξει τους 18 χωρίς αναγκαστικές απουσίες.

Οι παίκτες που θα βρίσκονται Λαμία είναι οι: Ρέι,  Πασχαλάκης,  Μάτος,  Βιεϊρίνια,  Τόσκα,  Βαρέλα,  Κρέσπο,  Κάνιας,  Βέρνμπλουμ,  Μαουρίσιο,  Λημνιός,  Πέλκας,  Μπίσεσβαρ,  Ελ Καντουρί,  Ζαμπά,  Ουάρντα,  Πρίγιοβιτς,  Άκπομ.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αλέξανδρος Τσαμούρης.

Ας θυμηθούμε το πρόγραμμα που κλείνει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής:

Δευτέρα (3/12)

(19:00') Λαμία-ΠΑΟΚ: Τσαμούρης (Φίλος, Κωνσταντόπουλος, 4ος Βρέσκας)

(19:30') Ολυμπιακός-Παναιτωλικός: Κουμπαράκης (Κούλα Χασάν, Μπαλτάς, 4ος Τάσης)

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Φίλαθλοι μην πάτε στη Λαμία!

Απαγορευτικό στους φίλους του ΠΑΟΚ για το ματς με Λαμία