Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κριτική του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ από τον αποδυτηριάκια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Δεκεμβρίου 2018 11:58 Η κριτική του αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ από τον αποδυτηριάκια

Ο νόμος του ισχυρού…

Η διαιτησία στην Ελλάδα θα είναι πάντα με τον ισχυρό. Με τους ισχυρούς. Νόμος άγραφος και απαράβατος. Ποτέ, μα ποτέ με τις λεγόμενες μικρές ομάδες. Κι αυτό το άδικο, το άτιμο καθεστώς θα έχει πάντα τη συναίνεση της εξέδρας. Του κόσμου της λεγόμενης μεγάλης ομάδας. Των λεγόμενων μεγάλων ομάδων.

Λαμία- ΠΑΟΚ, στα πρώτα λεπτά του αγώνα ο διαιτητής αγνόησε σκανδαλωδώς πέναλτυ σε βάρος της μεγάλης ομάδας. Ορθώς έπραξε. Ποια είναι η Λαμία; Σε τίποτα δεν βοήθησε να αλλάξει σελίδα το ποδόσφαιρο. Να ανατραπεί η διοίκηση της ΕΠΟ και να έρθει άλλη, της κάθαρσης και της εξυγίανσης.

Ο Ιβάν Σαββίδης αγωνίστηκε να φύγει η διοίκηση της αμαρτίας και της εγκληματικής οργάνωσης. Ο ομογενής επιχειρηματίας γι' αυτό ήρθε από την Ρωσία, να πετύχει αυτό που δεν μπορούσαν, που δεν ήθελαν κυβερνήσεις και κατεστημένο. Τα έδωσε όλα και πράγματι τα κατάφερε. Στην ομοσπονδία υπάρχει πλέον διοίκηση με την ευλογία του. Άρα, δικαιούται ιδιαίτερη μεταχείριση από την διαιτησία.

Από το πρώτο ματς του πρωταθλήματος με ανύπαρκτο πέναλτυ ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης.

Τίποτε δεν αλλάζει στην Ελλάδα. Αλλάζουν, όμως, τα αφεντικά. Από τον Βαρδινογιάννη στον Κόκκαλη και από τον Πατέρα στον Μαρινάκη. Και από τον Μαρινάκη στη νέα τάξη πραγμάτων.

ΠΑΟΚ και Λαμία στο γήπεδο χθες δεν είχαν διαφορά. Δεν μετράει αυτό. Σημασία έχει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κόσμο, που δεν έχει η Λαμία. Έχει αφεντικό που δεν έχει η Λαμία. Ο ΠΑΟΚ πάει για πρωτάθλημα, που δεν πάει η Λαμία.

Ακριβώς γι’ αυτό το λόγο ο Λουτσέσκου, προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά τον αγώνα δήλωσε αδικημένος από την διαιτησία. Παραδέχτηκε ότι το κοράκι της νέας τάξης πραγμάτων, όχι της εγκληματικής οργάνωσης, το έπνιξε το κουνέλι στη φάση του πέναλτι υπέρ της Λαμίας, αλλά τον αδίκησε τον ΠΑΟΚ.

apodytiriakias.gr