ΦΟΑ: Η καλύτερη χρονιά τα τελευταία 15 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 06 Δεκεμβρίου 2018 23:02 ΦΟΑ: Η καλύτερη χρονιά τα τελευταία 15 χρόνια

Η αγωνιστική χρονιά του2018 ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για τους αθλητές και τις αθλήτριες του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ.

Α] Στα MASTERS που έγιναν στη Χαλκίδα και στα οποία συμμετέχουν οι οκτώ (08) καλύτεροι, με βάση την ετήσια βαθμολογία, αθλητές και αθλήτριες της χρονιάς, συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία δύο (2) αθλητές και μια (1) αθλήτρια.

Ειδικότερα:

Στην κατηγορία ΚΟΡΙΤΣΙΑ UNDER 12 αγωνίστηκε η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΡΙΓΚΑ, η οποία κατατάχθηκε 3η

Στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ UNDER 18 αγωνίστηκε ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος κατατάχθηκε 5ος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος αθλητής, αν και ηλικιακά ανήκει στην μικρότερη κατηγορία, αυτή των UNDER 12, επέλεξε να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη κατηγορία των UNDER 18 και να δοκιμάσει τις δυνατότητές του με αθλητές 2 χρόνια μεγαλύτερους από αυτόν.

Στην κατηγορία ΑΓΟΡΙΑ UNDER 12 αγωνίστηκε ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ο οποίος κατατάχθηκε 6ος.

Β] Σε συλλογικό επίπεδο η ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, αποτελούμενη από τους ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΝΟΠΟΥΛΟ, ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΥΤΣΙΚΟ & ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΕΡΤΙΓΚΑ, αφού πέρυσι πέτυχε την άνοδο στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ, φέτος συνέχισε με επιτυχία, αφού στο Πρωτάθλημα που έγινε στην Ηλιούπολη από 23 μέχρι 25 Νοεμβρίου, μετά από συγκλονιστικούς αγώνες, πέτυχε την παραμονή της στην κατηγορία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, οι μόνες πόλεις που έχουν ομάδες στην Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ είναι το ΗΡΑΚΛΕΙΟ, η ΚΕΡΚΥΡΑ, η ΝΙΚΑΙΑ (Λάρισας) και η ΛΑΜΙΑ! Επίσης σημαντικό να καταγραφεί, ότι η ομάδα ΑΝΔΡΩΝ του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ, αφενός στελεχώνεται αποκλειστικά από γηγενείς αθλητές και αφετέρου είναι η μοναδική ομάδα στην κατηγορία, της οποίας και οι τρεις αθλητές είναι ακόμα ανήλικοι!!!

Γ] Τέλος στο ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΝΕΛΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ε3 που έγινε στο Βόλο το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο 12χρονος αθλητής του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, αγωνιζόμενος στη μεγαλύτερη κατηγορία των UNDER 14 με αθλητές δυο χρόνια μεγαλύτερους από αυτόν, κατέκτησε την 1η θέση!

Σε συνέχεια των επιτυχιών όλης της χρονιάς, οι παραπάνω επιτυχίες καθιστούν την αγωνιστική περίοδο του 2018, ως την πιο επιτυχημένη αγωνιστικά χρονιά για το ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ στα τελευταία 15 χρόνια!!! Με πολύ ζήλο, ακόμα περισσότερη δουλειά, Διοίκηση, προπονητές, μέλη, γονείς και βέβαια οι αθλήτριες και οι αθλητές του, έχουν αναδείξει το ΦΘΙΩΤΙΚΟ ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ σε τεννιστική δύναμη σε πανελλαδικό επίπεδο, που πλέον ξεπερνά τα όρια της πόλης, του νομού και της Περιφέρειας.

Την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 θα συνεδριάσει στην Αθήνα η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ με κύριο αντικείμενο να καταρτίσει το ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ του 2019 με τη συμμετοχή του προέδρου του ΦΘΙΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Ηλία Κυρμανίδη και του προέδρου της Ε’ ΕΝΩΣΗΣ (Περιφέρειας Στερεάς & Θεσσαλίας) Παναγιώτη Σέγκη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση