Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Νίκη στο φινάλε για τους Αρκάδες

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 08 Δεκεμβρίου 2018 20:25 Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: Νίκη στο φινάλε για τους Αρκάδες

Στο τελευταίο λεπτό ήρθε η λύτρωση για τον Αστέρα Τρίπολης.

Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 13ης ημέρας στη Super League, η ομάδα της Αρκαδίας επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα, με το τέρμα του Φερνάντες δευτερόλεπτα πριν τη συμπλήρωση 90 λεπτών. Με τη νίκη αυτή ο Αστέρας Τρίπολης έφτασε τους 15 βαθμούς και παράλληλα διατήρησε το αήττητο που έχει από την 9η αγωνιστική, στις αρχές Νοεμβρίου (5/11), οπότε είχε γνωρίσει την ήττα στην έδρα του από την Ξάνθη.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέμεινε στους 11 βαθμούς και θα χρειαστεί βαθμολογικό... ντεμαράζ στο β΄ γύρο του πρωταθλήματος για να μπορέσει να αποφύγει τις περιπέτειες!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο ημίχρονο είχε δύο ευκαιρίες για να μπορέσει να σκοράρει. Στο 8` ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» όχι στο πλασέ στην κίνηση του Κρίζμαν, ενώ στο 17` το σουτ και πάλι του Κρίζμαν έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 41` ο Κρίζμαν έβγαλε τον Αθανασιάδη τετ α τετ με τον Παπαδόπουλο, όμως ο τελευταίος νίκησε τον φορ των φιλοξενούμενων.

Η πρώτη σημαντική ευκαιρία για τον Αστέρα ήρθε στο 49`, όμως το σουτ του Μανιά πέρασε άουτ, ενώ στο 65`, ο Κώτσιρας πλάσαρε άουτ από πολύ καλή θέση. Πέντε λεπτά αργότερα, η μπάλα από την κεφαλιά του Φερνάντεθ πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 76`, ο ΠΑΣ θα μπορούσε ν` ανοίξει το σκορ, όμως ο εξαιρετικός Παπαδόπουλος, νίκησε για τρίτη φορά τον Κριζμάν. Τελικά η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90`, όταν ο Κώτσιρας έδωσε στον Καλτσά, εκείνος σέντραρε με μία στο δεύτερο δοκάρι, όπου εκεί ο Φερνάντες με σουτ στην κίνηση, διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Διαιτητής: Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες κάρτες: Βλάχος, Πασαλίδης - Νικολιάς, Τζημόπουλος
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Βλάχος (85` Δουβίκας), Πασαλίδης, Μαρτίνεζ, Κώτσιρας, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κυριακόπουλος (61` Φερνάντες), Καλτσάς, Μανιάς (90`+2 Μπέλοκ), Τόνσο
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Σιόντης (82` Σκόνδρας), Κρίζμαν, Ξύδας (88` Μυστακίδης), Γιάκος (63` Παμλίδης), Αθανασιάδης.

ΑΠΕ-ΜΠΕ