ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα με Ολυμπιακό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2018 09:00 ΠΑΣ Λαμία: Σήμερα με Ολυμπιακό

Χωρίς φόβο αλλά με πάθος, ο ΠΑΣ Λαμία αντιμετωπίζει απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής, τον Ολυμπιακό ο οποίος προέρχεται από την πολύ μεγάλη νίκη – πρόκριση επί της Μίλαν.

Επειδή τα συγκεκριμένα παιχνίδια δεν βρίσκονται σε εκείνα στα οποία ομάδες σαν τη Λαμία, υπολογίζουν στη συγκέντρωση βαθμών, ότι περισσότερο καταφέρεις είναι κέρδος και για αυτό το άγχος πρέπει να είναι στους γηπεδούχους που κάνουν την απέλπιδα προσπάθεια για να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου.

Για το συγκεκριμένο αγώνα μετά τη χθεσινή πρωινή προπόνηση στη Νέα Άμπλιανη ο Μάκης Χάβος επέλεξε τους παρακάτω:

Saranov, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Adejo, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας,  Scardovelli, Asigba, Καραγκούνης, Bertoglio, Δημούτσος, Epstein, Blažić, Μπουλούλης, Καραμάνος, Romanic, Τσούκαλος.

Για τον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριέλαβε τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Ματίας Ναουέλ, καθώς δεν έχουν ξεπεράσει τους πρόσφατους τραυματισμούς τους. Αντίθετα ο τεχνικός του Ολυμπιακού μπορεί να υπολογίζει στον Βούκοβιτς, καθώς το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο ματς με τη Μίλαν δεν ήταν σοβαρό. Την «ερυθρόλευκη» αποστολή αποτελούν οι: Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Σα, Ομάρ, Τσιμίκας, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Φετφατζίδης, Γκιγέρμε, Βρουσάι, Γκερέρο, Μάνος.

Aναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής:

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Πανιώνιος 3-1

Άρης-Παναιτωλικός 1-2

Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 2-1

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου

16:00 Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη ΕΡΤ1

17:15 ΑΕΛ-ΑΕΚ Νοvasports 2

19:00 Παναθηναϊκός-Ατρόμητος ΕΡΤ1

19:30 Ολυμπιακός-Λαμία Νοvasports 1

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου

19:30 Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ Νοvasports 1

Προσαρμοσμένη αναζήτηση