Ολυμπιακός: Σκέψεις για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση της Super League

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2018 13:53 Ολυμπιακός: Σκέψεις για προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο για την απόφαση της Super League

Από την 15η αγωνιστική της Super League αποφάσισε το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, μετά την αποχή των διαιτητών για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο, με τον Ολυμπιακό να μειοψήφεί με 13-3 των άλλων ομάδων. 

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο επικρατεί εκνευρισμός, επειδή το εκτός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί μεταξύ των αγώνων με την Ντιναμό Κιέβου για τους «32» του Europa League. Μάλιστα, οι Πειραιώτες κάνουν λόγο για «προσπάθεια αλλοίωσης του πρωταθλήματος», ενώ θεωρούν πως κάποιοι επιχειρούν να βγάλουν εκτός τροχιάς και για τη διεκδίκηση της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν. Για αυτό το λόγο, όπως γράφει σήμερα ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», ο Ολυμπιακός επεξεργάζεται το ενδεχόμενο να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ κατά της απόφασης και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα από την 16η αγωνιστική και η 15η αγωνιστική της Super League να διεξαχθεί εμβόλιμα, όπως προβλέπει άλλωστε και ο ΚΑΠ.

 

Πηγή: iefimerida.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση