Ανακοίνωσε Τομάς η Λαμία – Τα εισιτήρια για το ματς με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019 22:12 Ανακοίνωσε Τομάς η Λαμία – Τα εισιτήρια για το ματς με Παναθηναϊκό

Την απόκτηση του 33χρονου ισπανού μεσοεπιθετικού Joan Tomas, ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία.

Ο ποδοσφαιριστής είχε πάρει άδεια από την ομάδα του ΑΕΚ Λάρνακας προκειμένου να περάσει από εξετάσεις στη Λαμία και να κλείσει τη μεταγραφή του.

Διαβάστε την ανακοίνωση της «κυανόλευκης» ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 33χρονο (17/05/1985) Ισπανό μεσοεπιθετικό Joan Tomas. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Κύπρου και συγκεκριμένα στην ΑΕΚ Λάρνακας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Τα εισιτήρια με Παναθηναϊκό

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου η προπώληση εισιτηρίων για το ματς Κυπέλλου της 1ης αγωνιστικής της 5ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας (φάση των «16») με τον Παναθηναϊκό (10/1, 19:30’).

Η Γενική Είσοδος έχει ορισθεί στα 15€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου – εκτός από την κερκίδα 13 στην οποία θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με 10€ – και τις κερκίδες 3 και 4 που είναι 25€.

Θυμίζουμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν κανονικά για τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδας. Υπενθυμίζουμε επίσης στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Σημειώνουμε τέλος ότι με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (ΔΑΚ) Λαμίας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση