Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πένθος στην οικογένεια Ανδρεόπουλου: «Έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2019 19:00 Πένθος στην οικογένεια Ανδρεόπουλου: «Έφυγε» από τη ζωή η γυναίκα του

«Έφυγε» από τη ζωή η σύζυγος του τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας βόλεϊ ανδρών και του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, αλλά και μητέρα του διεθνή ακραίου, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου, Νικολέτα Αρβανίτη.

Δημήτρης και Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος θρηνούν την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη. Η σύζυγος του τεχνικού της Εθνικής βόλεϊ ανδρών και του Παναθηναϊκού, αλλά και μητέρα του διεθνή ακραίου του “τριφυλλιού” “έφυγε” σε ηλικία 57 ετών, ύστερα από χρόνια μάχη με τον καρκίνο.

H εξώδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 15 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι , από τον Ιερό Ναό Ταξιαρχών.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, η Ομοσπονδία βόλεϊ, οι διεθνείς βολεϊμπολίστες, αλλά και οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ εξέδωσαν συλλυπητήριες ανακοινώσεις για την οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας βόλεϊ:

“Ο πρόεδρος Γιώργος Καραμπέτσος και το διοικητικό συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του Ομοσπονδιακού προπονητή Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του διεθνή ακραίου Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού:

“Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και σύσσωμος ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και τη βαθιά του οδύνη για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του προπονητή της ομάδας βόλεϊ ανδρών Δημήτρη Ανδρεόπουλου και μητέρας του αθλητή του «τριφυλλιού» Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου.

Ολόκληρη η οικογένεια του Παναθηναϊκού συμμετέχει στο βαρύ πένθος και βρίσκεται δίπλα στην οικογένεια Ανδρεόπουλου.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

“Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π, εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια στον ομοσπονδιακό τεχνικό και προπονητή του Παναθηναϊκού Α.Ο., Δημήτρη Ανδρεόπουλο για την απώλεια της συζύγου του”.

Η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ:

“Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ολόκληρη η οικογένεια της ΑΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το χαμό της Νικολέτας Αρβανίτη, συζύγου του τεχνικού της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Δημήτρη Ανδρεόπουλου, και μητέρας του αθλητή του “τριφυλλιού”, Χαράλαμπου Ανδρεόπουλου”.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ ΠΑΟΚ:

“Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια, στην οικογένεια του Ομοσπονδιακού τεχνικού και προπονητή του Παναθηναϊκού, κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλου, για την απώλεια της συζύγου”.

Συλλυπητήρια των διεθνών στον Δημήτρη και Χαράλαμπο Ανδρεόπουλο

“Τα μέλη της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών μετά την απώλεια της Λίνας Αρβανίτη προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον προπονητή μας Δημήτρη Ανδρεόπουλο και στον συμπαίκτη μας Χαράλαμπο, για την απώλεια της συζύγου και μητέρας Λίνας Αρβανίτη. Ευχόμαστε καλή δύναμη και να την θυμάστε πάντα».

Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας βόλεϊ ανδρών”