ΠΑΣ Λαμία: Έτοιμος για τη «μάχη» του Άρη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019 09:04 ΠΑΣ Λαμία: Έτοιμος για τη «μάχη» του Άρη

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε την Κυριακή 13/1 η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα της Δευτέρας (14/1, 19:00’) στο Κλεάνθης Βικελίδης με αντίπαλο τον Άρη στο πλαίσιο της 16ης Αγωνιστικής (πρεμιέρα β’ γύρου) του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή από την οποία απουσιάζουν τόσο ο Μάρκο Μπλάζιτς, όσο και ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Αντίθετα τα δύο νέα αποκτήματα, Τομάς και Μπεχαράνο αναμένεται να έχουν θέσει 11αδας κόντρα στον Άρη, μετά το εξαιρετικό τους ντεμπούτο απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο.

Η αποστολή:

Saranov, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Adejo, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Scardovelli, Asigba, Bejarano,  Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Bertoglio, Tomas, Δημούτσος, Epstein, Μπουλούλης, Barrales,  Καραμάνος, Romanic, Τσούκαλος.

Από την πλευρά του ο Σάββας Παντελίδης επέλεξε τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Fran Velez, Diguiny, Martinez, Younes, Matilla, Menendez, Colazo, Δεληζήσης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης, Ιντζόγλου, Παυλίδης, Σταμπουλίδης.

Τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει τις τιμές των εισιτηρίων του αυριανού αγώνα.

10 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3

20 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9

50 ευρώ στα VIP

Παιδικό (5-15 ετών):

5 ευρώ στις Θύρες 1, 2, 3

10 ευρώ στις Θύρες 7 (επισήμων), 9

25 ευρώ στα VIP

Για την αγορά του εισιτηρίου απαραίτητη είναι η προσκόμιση της Αστυνομικής ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Όπως έχει ανακοινωθεί, η διάθεσή τους θα ξεκινήσει αύριο από την ARIS F.C. Boutique από τις 10:00, ενώ από τις 14:00 τα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια του γηπέδου.

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση