Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Παίκτης της Λαμίας ο Μπλάζιτς μέχρι το 2020…»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019 19:00 «Παίκτης της Λαμίας ο Μπλάζιτς μέχρι το 2020…»

Τέλος και ο Άντρονιτς…

Αυστηρή διάψευση των «κακόβουλων», όπως τα χαρακτηρίζει, δημοσιευμάτων που ήθελαν να τελειώνει για τη Λαμία ο Μάρκο Μπλάζιτς, ανάρτησε στην ιστοσελίδα της η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία.

Ο «αρχηγός» μετά τον τραυματισμό του δεν ακολούθησε την ομάδα σε σημαντικά παιχνίδια και ξεκίνησαν να γράφονται σενάρια περί απομάκρυνσής του από το σύλλογο.

Με την ανακοίνωσή της η ΠΑΕ όχι μόνο διαψεύδει τα δημοσιεύματα αλλά βεβαιώνει ότι ο Μάρκο θα είναι κάτοικος Λαμίας μέχρι το καλοκαίρι του 2020 που λήγει το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση:

«Το γνωστό site του διαδικτύου, που επανειλημμένα κατά το παρελθόν διέσπειρε ψευδείς ειδήσεις σε σχέση με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, ξαναχτύπησε!

Ξεπερνώντας κάθε όριο κακοβουλίας, oι γνωστοί εμμονικοί με την ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ άνθρωποι, που είχαν συνηθίσει μέχρι πρότινος να έχουν λόγο στα πράγματα της ΠΑΕ και οι οποίοι αφ’ ότου απομακρύνθηκαν από αυτήν, παραπληροφορούν συστηματικά μέσω του συγκεκριμένου site με ανύπαρκτα «ζητήματα», που οι ίδιοι ανακαλύπτουν και τα οποία έχουν ως σκοπό να αποπροσανατολίσουν την ομάδα μας από τους στόχους της και να κλονίσουν τη συνοχή του αθλητικού της τμήματος, ανακάλυψαν πρόβλημα στις σχέσεις της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ με τον ΜΑRΚO BLAZIC.

Η ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ δηλώνει ότι ο ΜΑRΚO BLAZIC είναι και θα παραμείνει ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2020, που λήγει το συμβόλαιο του με την ομάδα μας».

Τέλος ο Άνδρονιτς

Με μια λιτή ανακοίνωση η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία γνωστοποίησε τη λήξη της συνεργασίας με τον Ντέιβοντ Άντρονιτς:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, David Andronic και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».