ΠΑΣ Λαμία: Αυτή είναι η αποστολή για αύριο με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Ιανουαρίου 2019 18:22 ΠΑΣ Λαμία: Αυτή είναι η αποστολή για αύριο με Παναθηναϊκό

Και τη Δευτέρα εισιτήρια από τα γραφεία της ομάδας…

Με πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό που κλείνει την 17η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο Μάκης Χάβος συμπεριέλαβε στην αποστολή τον έναν εκ των δύο αρχηγών τον Μάρκο Μπλάζιτς, όχι όμως και τον Ανέστη Αναστασιάδη. Επιπλέον απουσιάζει ο νεοαποκτηθείς Μπεχαράνο, αλλά και ο Σκόνδρας που είναι τιμωρημένος.

Εκτός είναι επίσης και ο Μαστούρ ο οποίος δεν συμμετέχει το τελευταίο διάστημα και στις προπονήσεις.

Η «κυανόλευκη» αποστολή:

Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Αντέτζο, Καρυπίδης, Βάντερσον, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Από την άλλη οι «πράσινοι» σε σχέση με το ματς Κυπέλλου θα έχουν περισσότερα πρόσωπα που ξεπέρασαν τις περιπέτειες τους με την ίωση. Εκτός έμειναν μόνο οι τραυματίες Κουρμπέλης και Ινσούα.

Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με τη Λαμία: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Χατζηθεοδωριδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Στάικος, Άλτμαν, Δώνης, Μουνιέ, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Τζανδάρης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής.

Για το σημαντικό αυτό παιχνίδι οι φίλαθλοι της Λαμίας μπορούν να προμηθεύονται εισιτήρια και από το πρωί της Δευτέρας ως εξής:

Από τα γραφεία της ομάδας (Πλατεία Ελευθερίας 3, 1ος όροφος) και ώρες 10:00 με 13:00 και από τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ από τις 15:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η Γενική Είσοδος είναι στα 15€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου – εκτός από την κερκίδα 13 στην οποία θα διατεθεί περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων με 10€ – και τις κερκίδες 3 και 4 που είναι 25€.

Σημειώνουμε ότι με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο (Δ.Α.Κ.) Λαμίας.

Οι λόγοι αυτής της απαγόρευσης είναι  η διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Θυμίζουμε τέλος ότι ο διαιτητής του αγώνα είναι ο Πραξιτέλης Ζαχαριάδης με βοηθούς τους Δημητριάδη και Πάτρα και 4ο τον Κουμπαράκη.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση