Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δεν ικανοποιεί ο εκτός έδρας βαθμός της ισοπαλίας τις Νηρηίδες Φθίας!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019 18:06 Δεν ικανοποιεί ο εκτός έδρας βαθμός της ισοπαλίας τις Νηρηίδες Φθίας!

Μαγνησιακός - Νηρηίδες Φθίας: 0- 0

Σε αγωνιστικό κρεσέντο οι Νηρηίδες Φθίας, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, πήραν τα ηνία του αγώνα στα … πόδια τους, και σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κινδύνεψαν στην δύσκολη έδρα του Μαγνησιακού.

Αντιθέτως ο αγώνας ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των φιλοξενούμενων που από το 1' μέχρι το τέλος του αγώνα πάλεψαν για το "διπλό" αλλά βρήκαν σε μεγάλη μέρα την τερματοφύλακα Ξάνθη, αλλά και το δυνατό κέντρο άμυνας των γηπεδούχων.

Στο 8' πρώτη καλή ευκαιρία για τις Νηρηίδες με την Καραντζίκου την οποία νίκησε στο τετ α τετ η Ξάνθη με πολύ καλή προσπάθεια.

Στο 22΄ η Ξάνθη αποκρούει με όμορφη προσπάθεια το μακρινό βολέ της Νέλλα.

Σουτ έξω από την περιοχή της Μαστρογιάννη στο 26΄περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Μαγνησιακού.

Στο 31΄ η καλύτερη φάση του αγώνα. Σε κόρνερ από αριστερά από την Οικονόμου, διπλή προσπάθεια της Ξάνθη σε κεφαλιά της Μπούκη πρώτα, και στη συνέχεια της φάσης σε σουτ της Κατσαούνου.

Στο 33' η πρώτη και τελευταία για τον αγώνα επιθετική προσπάθεια των γηπεδούχων καταλήγει άδοξα με ένα ασθενές σουτ έξω από την περιοχή της Πάσχου, αρκετά έξω από το αριστερό δοκάρι της Υφαντή.

Στο 69΄ η Κατσαούνου μπαίνει στην περιοχή, με ένα όμορφο πλασέ πάνω από την αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως προλαβαίνει η Κανάκη και διώχνει την μπάλα, λίγο πριν η μπάλα περάσει την γραμμή του τέρματος.

Δυνατό σουτ - φάουλ στο 70' της Οικονόμου έξω από την περιοχή και άλλη μια καλή επέμβαση για την Ξάνθη.

Στο 75' δύσκολη φάση για την διαιτησία, η Μπούκη μπαίνει στην περιοχή, η Ξάνθη πέφτει στα πόδια της χωρίς να καταφέρει να βρει μπάλα και την ανατρέπει, αλλά η κα Δεληγιάννη, δείχνει να συνεχιστεί το παιγνίδι.

Διαιτητής:Δεληγιάννη Αλεξάνδρα
Βοηθοί: Παραφέτσας Δημήτριος, Στάικος Κωνσταντίνος
Ε.Π.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ

Μαγνησιακός (προπ. Πλατανιάς Γ.): Ξάνθη, Κανάκη, Σταμοπούλου, Τσούμα (39’ Μακεδών), Πέτση, Λεονταρίδη, Παπαπαύλου (80΄ Πάσχου Α.), Χουβαρδά, Παπαδοπούλου, Πούλιου, Πάσχου Ι.(65΄ κίτρ. Κάρτα επ. μαρκ.) 
Νηρηίδες Φθίας (προπ. Νικ. Τσικράς): Υφαντή Βασ., Οικονόμου Βασ., Καραντζίκου Ε., Πανάκη Ε., Τσούτσικα Αγγ., Μαστρογιάννη Μαρκ., Μπούκη Μ. (85΄Βασιλείου Κ.), Νέλλα Ξ., Κατσαούνου Β., Παπαγεωργίου Δ, Κούρτη Ζ.