Οι Λαμιώτες που αντιστέκονται - Πέντε Πανελλήνιοι Πρωταθλητές!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 19:11 Οι Λαμιώτες που αντιστέκονται - Πέντε Πανελλήνιοι Πρωταθλητές!

Παράλληλα με τις δυσκολίες που περνάει η χώρα μας και ειδικότερα η πόλη μας, υπάρχουν νέοι που αντιστέκονται κάνοντας θετικά γνωστή τη Λαμία, με μόνη βοήθεια τις οικογένειες τους…

Πιο συγκεκριμένα, στο 18ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα της ΕΦΕΟΖ-Ζ συμμετείχε η Black Belt Academy με 21 αθλητές.

Εκεί οι αθλητές της ακαδημίας πολεμικών τεχνών στο Brazilian Jiu Jitsu, κατέκτησαν:

  • 5 πρώτες Πανελλήνιες διακρίσεις με 5 χρυσά μετάλλια για τους, Ηλία Δικέλη, Χριστίνα Τσαντήλα, Βασίλειο Τσίγκα, Καστρίτη Κωνσταντίνα και Νταφλούκα Ιωάννη.
  • 5 δεύτερες Πανελλήνιες διακρίσεις με 5 ασημένια μετάλλια για τους, Κατερίνα Σιαφάκα, Γεώργιο Ζιάκα, Ευάγγελο Καραγεώργο, Κωνσταντίνο Μάνο και Γεώργιο Ντζούνα.
  • 3 τρίτες Πανελλήνιες διακρίσεις με 3 χάλκινα μετάλλια για τους, Παναγιώτα Τσίγκα, Ιωάννη Μαραθιά και Αργύρη Κόρο.
  • Συμμετείχαν, Μιχαήλ Φράγκος, Αργυρώ Παπαδημητρίου, Αλέξια Τσαντήλα, Χριστίνα Τσίγκα, Κωνσταντίνο Παπαμίχος, Νικόλαος Σκαρμούτσος, Χρήστος Τσαμαλής, Γεώργιος Λύτας και Νικολέτα Σαμούρη.

Οι 10 πρώτοι αθλητές που αναφέρονται στο άρθρο αποτελούν πλέον μέλη της Εθνικής Ελλάδος στην ομάδα του Ju Jitsu, επιπρόσθετα οι 13 πρώτοι του άρθρου κέρδισαν τη μοριοδότηση τους για την εισαγωγή στα Ελληνικά Πανεπιστήμια μέσα από το θεσμό των Πανελληνίων εξετάσεων.

Να σημειωθεί ότι οι Κωνσταντίνα Καστρίτη, Ιωάννης Νταφλούκας, Ηλίας Δικέλης και Χριστίνα Τσαντήλα βραβεύτηκαν από την ομοσπονδία για τις Διεθνής διακρίσεις τους του 2018, ενώ Τσαντήλα και Καστρίτη είναι για 3η συνεχόμενη χρονιά οι απόλυτες κυρίαρχες των κατηγοριών τους.

Όλους τους αθλητές καθοδηγεί ο αναγνωρισμένος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού Ευάγγελος Μουμτζής.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση