ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Μπερτόλιο και Μπαράλες με Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 19:43 ΠΑΣ Λαμία: Χωρίς Μπερτόλιο και Μπαράλες με Παναθηναϊκό

Χωρίς το αργεντίνικο δίδυμο Μπερτόλιο και Μπαράλες, ο ΠΑΣ Λαμία ταξιδεύει στην Αθήνα για τον επαναληπτικό αγώνα των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας και το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Απών θα είναι επίσης ο Μπλάζιτς που αποχώρησε τραυματίας από το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ, ενώ αντίθετα επανέρχεται ο Ανέστης Αναστασιάδης.

Μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τους «πράσινους» ο ΠΑΣ Λαμία καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του πρώτου αγώνα και να είναι εκείνος που θα πανηγυρίσει την πρόκριση στους «8».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κλείνει την αυλαία της 5ης φάσης του θεσμού.

Μετά την πρωινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ο Μάκης Χάβος ανακοίνωσε την αποστολή:

Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαργυρίου, Adejo, Καρυπίδης, Αναστασιάδης, Σκόνδρας, Scardovelli, Asigba, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Tomas, Epstein, Μπουλούλης,  Καραμάνος, Romanic, Τσούκαλος, Κωστίκας.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός ζητεί να διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις των τελευταίων αναμετρήσεων και θα τα δώσει όλα για μία νίκη με σκορ πρόκρισης. Ενδεικτική και η αποστολή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Δώνης:

Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Χατζηθεοδωρίδης, Μαυρομμάτης, Παντελάκης, Κουλιμπαλί, Δώνης, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Κάτσε, Μακέντα, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής

Προσαρμοσμένη αναζήτηση