Παναθηναϊκός: Δεν κάνει ένσταση για την αλλαγή στο ματς με τη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 15:10 Παναθηναϊκός: Δεν κάνει ένσταση για την αλλαγή στο ματς με τη Λαμία

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού επιλέγουν να μην κυνηγήσουν την παράλειψη του Παπαπέτρου με την 4η αλλαγή.

Η απόφαση του διαιτητή, Τάσου Παπαπέτρου, να μην επιτρέψει τέταρτη αλλαγή στον Παναθηναϊκό και στη Λαμία στη διάρκεια της παράτασης αποδείχτηκε εσφαλμένη. Η ΚΕΔ διευκρίνισε ότι ο Αθηναίος ρέφερι λειτούργησε αντίθετα με τον κανονισμό και θεωρητικά, παρέχεται η δυνατότητα επανάληψης της αναμέτρησης εφόσον κατατεθεί ένσταση από μία από τις δύο ομάδες.

Πρακτικά, ο άμεσα ενδιαφερόμενος είναι ο Παναθηναϊκός, αφού η Λαμία προκρίθηκε και θεωρείται απίθανο να αμφισβητήσει ένα ματς από το οποίο πήρε αυτό που ήθελε. Άρα δημιουργείται το ερώτημα πως θα ενεργήσουν οι άνθρωποι του Τριφυλλιού και αν θα επιδιώξουν δεύτερη ευκαιρία για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου;

Σύμφωνα με το sport24.gr, oι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στον Παναθηναϊκό δεν έχουν ασχοληθεί με την προοπτική της ένστασης. Στο Τριφύλλι γνώριζαν ότι δικαιούνταν τέταρτη αλλαγή, από τη στιγμή που το ματς με τη Λαμία πήγε στην παράταση και το επισήμαναν στον Παπαπέτρου. Ωστόσο, τουλάχιστον προς το παρόν, δεν σκοπεύουν να κυνηγήσουν την υπόθεση και αποδέχονται το αποτέλεσμα στο γήπεδο.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση