Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος: Όλοι σήμερα στο γήπεδο!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019 13:20 ΠΑΣ Λαμία – Ατρόμητος: Όλοι σήμερα στο γήπεδο!

Νίκη και μόνο νίκη απέναντι στον Ουάρντα και την παρέα του.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή για τον ΠΑΣ Λαμία που υποδέχεται στις 16:00’ στο ΔΑΚΛ την ομάδα του Ατρομήτου.

Απέναντι ίσως στην πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος (μαζί με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ), το συγκρότημα του Μάκη Χάβου έχει εξαιρετικά δύσκολη αποστολή, καθώς το αρχικό ζητούμενο είναι η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών.

Με το συγκεκριμένο παιχνίδι ο Μάκης Χάβος συμπληρώνει ένα ακριβώς γύρο (κι ας μην έχει γίνει το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Απόλλωνα) στον πάγκο της Λαμίας, καθώς έκανε ντεμπούτο κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου στις 16 Σεπτεμβρίου 2018.

Τότε οι «κυανόλευκοι» ηττήθηκαν με σκορ 1-0 (43’ Κουλούρης), αφού υποχρεώθηκαν να αγωνιστούν για 36 λεπτά με 10 παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Ελίν Δημούτσου.

Παρά το γεγονός αυτό, η Λαμία ήταν καλύτερη στα σημεία, έχοντας περισσότερες τελικές προσπάθειες κάτι που αναγνώρισαν και οι αντίπαλοι αφού παραδέχτηκαν ότι είχαν μία εξαιρετικά αγχωτική νίκη.

Σήμερα αναζητώντας και λίγο την τύχη που της έλειψε στο πρώτο παιχνίδι, η Λαμία ζητεί τη νίκη που θα της επιτρέψει να διατηρήσει την επαφή με την 9η θέση που οριοθετεί τις ομάδες που νινδυνεύουν. Με τρίποντο μάλιστα ίσως βάλει από κάτω και τρίτη ομάδα, καθώς ο ΟΦΗ παίζει στην Τούμπα με τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ θα πιάσει και τα Γιάννενα που χθες επικράτησαν 1-0 του ουραγού Απόλλωνα.

Για το σημερινό ματς ο Μάκης Χάβος έχει πέντε σημαντικές απουσίες, υπάρχουν ωστόσο παίκτες που απέδειξαν, όπως και κόντρα στον Παναθηναϊκό, ότι μπορούν να ανταπεξέλθουν των δυσκολιών. Ειδικότερα απουσιάζουν οι τραυματίες Μπλάζιτς και Σαράνοβ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Αναστασιάδης, Καραγκούνης και Μπεχαράνο.

Κάπως έτσι στην αποστολή θα δούμε έναν παλιό γνώριμο που έρχεται με φόρα από τη Λάρισα. Πρόκειται για τον Francisco Medina Luna πιο γνωστό ως Πίτι που πέρυσι βοήθησε σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία.

Αναλυτικά η αποστολή: Μελίσσας, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Καρυπίδης, Σκόνδρας, Σκαρντοβέλι, Ασίγκμπα, Πλιάτσικας, Μπερτόγλιο, Πίτι, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπουλούλης, Μπαράλες, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.

Ο Ατρόμητος

Από την άλλη ο Ατρόμητος έρχεται ως 4ος στη βαθμολογία και θέλει να μείνει στο κατόπι της ΑΕΚ που αυτή τη στιγμή έχει την 3η θέση.

Μέσα στην εβδομάδα οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την επιστροφή του πολυτιμότερου παίκτη τους πέρυσι του 25χρονου Αιγύπτιου Αμρ Ουάρντα. Με το νούμερο 74 φέτος επιστρέφει στον Ατρόμητο και στη Λαμία, καθώς είχε αγωνιστεί κόντρα στους «κυανόλευκους» και με τα χρώματα του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι και έφθασε χθες το απόγευμα στη Λαμία: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

Εισιτήρια

Τα εκδοτήρια στο ΔΑΚΛ άνοιξαν από τις 11 το πρωί. Η Γενική Είσοδος είναι στα 10€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 25€.

Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου (παιδιά γεννημένα μέχρι και το 2005) είναι 3€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 στις οποίες ΔΕΝ εκδίδονται παιδικά εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

*Θυμηθείτε και την γκάφα της ΚΕΔ/ΕΠΟ με τον ορισμό διαιτητή στο σημερινό παιχνίδι