ARTE SUAVE ACADEMY: Σάρωσαν τα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα JIU JITSU οι Λαμιώτες Αθλητές

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2019 08:22 ARTE SUAVE ACADEMY: Σάρωσαν τα μετάλλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα JIU JITSU οι Λαμιώτες Αθλητές

Για άλλη μια φορά η Αrte Suave Academy (Jiu Jitsu Academy) σάρωσε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jiu Jitsu!

Οι Λαμιώτες αθλητές με προπονητή τον Κωνσταντίνο Τσιούτα, κατέκτησαν πάρα πολλά μετάλλια, σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες, εξασφαλίζοντας έτσι την συμμετοχή τους και φέτος στην Εθνική Ελλάδος Jiu Jitsu!!!

Αναλυτικά τα ονοματα των πρωταθλητών:

+21 Ετών:
1)Ρόνης Τζόλης - Πανελλήνιος Πρωταθλητής



-21 Ετών:
2)Ιωακείμ Γεώργιος - Χάλκινο Μετάλλιο
3)Τσέλος Αριστείδης - Χάλκινο Μετάλλιο



-15 Ετών:
4)Μπακαλέξης Νικόλαος - Πανελληνιος Πρωταθλητής
5)Χαλβαντζής Χρήστος - Πανελληνιος Πρωταθλητής
6)Καραγιάννης Ιωάννη - Πανελληνιος Πρωταθλητής
7)Μπαμπαλή Βανέσα - Ασημένιο Μετάλλιο
8)Φουτζοπούλου Σοφία - Χάλκινο Μετάλλιο



-12 Ετών:
9)Μπακαλέξης Γεώργιος - Πανελληνιος Πρωταθλητής



Εντυπωσιακούς αγώνες έδωσαν και οι δεκαπεντάχρονοι αθλητές Τριαντάφυλλος Μήτσου και Ηλίας Χαλβαντζής, στην πρώτη τους χρονιά σε στην ηλικιακή κατηγορία των -18 ετων, αλλά δεν καταφέρανε να μπούνε στα μετάλλια!

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες μέρες πριν τις επιτυχίες των συναθλητών του, ο Ιωάννης Ρίζος αναδείχθηκε και αυτός Πανελληνιος Πρωταθλητης στο NoGi, καθώς είναι ο μοναδικός Λαμιώτης αθλητής που πήρε ΧΡΥΣΟ στην κατηγορία του και πήρε μετάλλιο και στην Open κατηγορία κιλών. Ο Ιωάννης Ριζος κέρδισε εντυπωσιακά επτά από τους οχτώ αγώνες του με υποταγή!!!

Η Αrte Suave Academy ,του Κωνσταντίνου Τσιουτα, έχει μια από τις καλύτερες παιδικές ομάδες στην Ελλάδα, αφού αθλητές της έχουν διακρίσεις όχι μόνο σε πανελλήνιο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο,όπως η τρίτη θέση της Σοφίας Φουτζοπούλου στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα -15 ετών στο Μαυροβουνιο 2017,την Πεμπτη θεση του Μητσου Τριαντάφυλλου και της Βανέσας Μπαμπαλή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα -15 Ετων 2018 στην Αθήνα και πολλές άλλες επιτυχίες παγκόσμιου επιπέδου!!!



Η Αrte Suave Academy λειτουργεί σε νέα διεύθυνση,σε έναν νέο ανανεωμένο χώρο,επί της οδού ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗ 1 (Όπισθεν Ταχυδρομείου Λαμίας).

Οι εγγραφές συνεχίζονται καθημερινά για όλες τις ηλικίες  (ξεκινώντας από 3 Ετών)!

Προσαρμοσμένη αναζήτηση