Τέταρτη στο βόρειο όμιλο της A2 ανδρών πόλο η Ν.Ε.Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 12:27 Τέταρτη στο βόρειο όμιλο της A2 ανδρών πόλο η Ν.Ε.Λαμίας
Στο ανακαινισμένο δημοτικό κολυμβητήριο Χαλκίδας  φιλοξενηθήκαν το τριήμερο 24-26 Απριλιου ο δεύτερος γύρος της α΄ φάσης του βορείου ομίλου της Α2 Ανδρών.
 
Η λαμιώτικη ομάδα παρατάχθηκε κυρίως με γηγενείς παίκτες αλλά και παίκτες από την εφηβική και παιδική ομάδα καθώς μετά τα αποτελέσματα της α΄ φάσης στο Βόλο πολύ δύσκολα θα απέφευγε τα πλέι άουτ.
 
Οι νεαροί παίκτες της ομάδας έδειξαν θετικά στοιχεία συλλέγοντας πολύτιμες εμπειρίες για την συνεχεία του πρωταθλήματος.
 
Στα πλέι άουτ η ΝΕΛ θα παραταχθεί πλήρης και θα προσπαθήσει να παραμείνει στην κατηγορία που ήταν άλλωστε και κύριος φετινός της στόχος.
 
Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της λαμιώτικης ομάδας:
ΝΕΛ-ΧΑΛΚΙΔΑ:5-18
Τα γκολ της λαμιώτικης ομάδας: Χριστοφης 3,Βενιερακης 1,Τσαντουρης 1
 
ΝΕΛ-ΝΟΒΑ:16-6
Τα γκολ της λαμιώτικης ομάδας: Γκρεμηλας 5, Χριστοφης 3, Παπαβασιλέιου 2, , Καλογεροπουλος 2, Ραγκας 1,Τσαντουρης 1, Βενιερακης 1, Παπαντωνιου Γ. 1.
 
ΝΕΛ-ΚΕΡΚΥΡΑ 4-10:
Τα γκολ της λαμιωτικης ομαδας: Γκρεμηλας 2, Χριστοφης 1, Παπαβασιλέιου 1
 
ΝΕΛ-ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ:6-13
Τα γκολ της λαμιώτικης ομάδας: Παπαβασιλέιου 3, Γκρεμηλας 2, Βενιερακης 1.
 
Η σύνθεση της ΝΕΛ:
Παπαδογιάννης (τερματοφύλακας),
Ματαράγκας, Παπαντωνίου Γ. (αμυντικοί)
Καλογερόπουλος, Χριστοφής, Βενιεράκης, Ευαγγελός,  Τσαντούρης, , Γκρεμήλας Γ., Ράγκας, Καπνιάς Γρ., Φουντας Γ. (περιφερειακοί)
Παπαβασιλείου, Αποστολόπουλος (φουνταριστοί)
 
Ο ΝΑΟ Κέρκυρας και ο ΝΟ Χαλκίδας είναι δύο ακόμα ομάδες που εξασφάλισαν την πρόκριση στον Όμιλο Ανόδου της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α2 Ανδρών, από τον Α' Όμιλο της Α' (προκριματικής) φάσης, οι αγώνες του οποίου (και για τον Β' γύρο) ολοκληρώθηκαν σήμερα (Κυριακή 26/4) στη Χαλκίδα. Απόψε επίσης ολοκληρώθηκαν και οι αγώνες του Γ' Ομίλου στο κολυμβητήριο Γέρακα, αλλά από αυτόν έχουν εξασφαλίσει ήδη την πρόκριση από χθες άλλες δύο ομάδες, η ΝΕ Πατρών και ο ΝΟ Πατρών.

Οι αγώνες του Β' γύρου στον Β' Όμιλο θα γίνουν το τριήμερο 8-10 Μαϊου (στο κολυμβητήριο Ηρακελίου Κρήτης), οπότε και θα μάθουμε τις άλλες δυο ομάδες (σύνολο 6) του Ομίλου Ανόδου της Τελικής φάσης, καθώς και όσες πάνε στον Όμιλο Καθόδου που θα είναι όλες οι υπόλοιπες των τριών ομίλων.
 

Αναλυτικά οι τελικές βαθμολογίες στους δύο ομίλους:

Α' ΟΜΙΛΟΣ - ΧΑΛΚΙΔΑ (Κολυμβητήριο Χαλκίδας):


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΝΑΟ Κέρκυρας 21

2. ΝΟ Χαλκίδας 18

.....................................................

3. ΟΥΚ Βόλου 15

4. ΝΕ Λαμίας 6

5. ΝΟΒΑ 0

Γ' ΟΜΙΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ (Κολυμβητήρια Νίκαιας, Γέρακα):


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Τελική):

1. ΝΕ Πατρών 21

2. ΝΟ Πατρών 18

.............................................................

3. Ιωνικός 13

4. Μίλων 4

5. Νηρέας Γέρακα 2

Η Τελική φάση και για τον Όμιλο Ανόδου και για τον Όμιλο Καθόδου θα γίνει σε δύο γύρους (Α' γύρος 29-31/5 και Β' γύρος 17-19/7).
Προσαρμοσμένη αναζήτηση