Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» ανέβαλε τον 4ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2019 20:28 Η κακοκαιρία «Ωκεανίς» ανέβαλε τον 4ο Ημιμαραθώνιο Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας»

Η πρόβλεψη της ΕΜΥ για ακραία καιρικά φαινόμενα το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου, οδήγησε τους διοργανωτές του 4ου Ημιμαραθωνίου Σπερχειού «Αθανάσιος Ακρίδας», να αναβάλουν τον αγώνα για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019.

Διαβάστε το κείμενο των διοργανωτών σχετικά με την απόφαση αναβολής:

«Αγαπητοί δρομείς, συνοδοί και φίλοι του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού "ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΚΡΙΔΑΣ", εθελοντές, χορηγοί και φίλοι συνδιοργανωτές.

Ένα από τα πράγματα που δεν μπορεί να ελέγξει κάποιος όταν ανακοινώνει έναν αγώνα, είναι η κατάσταση του καιρού την συγκεκριμένη ημέρα.

Εμείς ως διοργανωτές του Ημιμαραθωνίου Σπερχειού και των παράλληλων αγώνων και δράσεων της 24ης Φεβρουαρίου 2019, έχοντας ως πρωταρχικό σκοπό την ασφάλεια της μετακίνησης των αθλητών προς και από τα μέρη μας, την ασφάλεια των αθλητών κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και όλων όσων εμπλέκονται στην συγκεκριμένη διαδικασία, αναγκαζόμαστε εξαιτίας των έντονων και ακραίων καιρικών φαινομένων που προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για τον προσεχές τριήμερο , να αναβάλουμε τους αγώνες της συγκεκριμένης ημέρας.

Αντιλαμβανόμαστε πως αυτή η εξ ανάγκης αναβολή και η μετάθεση σε άλλη ημερομηνία, θα πέσει πάνω σε άλλους αγώνες που έχουν ήδη ανακοινωθεί όπως και ο δικός μας προ καιρού. Σε καμία περίπτωση δεν Θέλαμε και δεν επιδιώξαμε να γίνει αυτό.

Μετά από συσκέψεις μεταξύ των ανθρώπων της διοργάνωσης , αποφασίσαμε από κοινού ο αγώνας να γίνει την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019, με τους ίδιους όρους της προκήρυξης.

Όλοι όσοι είχαν σκοπό να μας επισκεφτούν και να τρέξουν στους αγώνες μας, πιστεύουμε να το πράξουν και την νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Η ασφάλεια και η υγεία όλων μας, προέχει και το γνωρίζετε καλά. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την 31η Μαρτίου 2019 και ελπίζουμε να σας δούμε από κοντά. Σας περιμένουμε όλους».