Εσπέρεια: Σαββατοκύριακο με αγώνες basket στο γήπεδο Ανθέων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 12:16 Εσπέρεια: Σαββατοκύριακο με αγώνες basket στο γήπεδο Ανθέων

Ο Δήμος Λαμιέων σε συνεργασία με το Γυμναστικό Σύλλογο «Έσπερος Λαμίας» διοργανώνουν τους αγώνες καλαθοσφαίρισης «Εσπέρεια» που θα διεξαχθούν σήμερα Παρασκευή 1 Μαρτίου  και ώρα 16.00 και το Σάββατο 2 Μαρτίου και ώρα 9.00 π.μ. στο χώρο του Κλειστού Γυμναστηρίου «Ανθέων».

Τα «Εσπέρεια» θα περιλαμβάνουν αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών (Ακαδημιών) καλαθοσφαίρισης με τη συμμετοχή σωματείων του Δήμου Λαμιέων, της Φθιώτιδας και της Στερεάς Ελλάδας, προκειμένου να αναδειχθούν αθλητές με ιδιαίτερα αγωνιστικά χαρακτηριστικά. Κατά τη διάρκεια των αγώνων θα πραγματοποιηθεί αξιολόγηση δεξιοτήτων των αθλητών μέσω ειδικού ασκησιολογίου από ειδική ομάδα τεχνικών.

Τα «Εσπέρεια» θα έχουν εμβέλεια σε όλη τη Στερεά Ελλάδα και θα αποτελέσουν ένα αθλητικό γεγονός το οποίο προάγει το αθλητικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα, την αλληλεγγύη και την ικανοποίηση της συμμετοχής, τη διασκέδαση και την καλλιέργεια του συναγωνιστικού πνεύματος μακριά από φανατισμούς. Παράλληλα με την αθλητική εκδήλωση θα αναπτυχθούν δράσεις περιβαλλοντικού χαρακτήρα, προκειμένου να αφυπνιστεί η περιβαλλοντική συνείδηση των μικρών αθλητών, καθώς και δράσεις αλληλεγγύης με συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας για το Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Φθιώτιδας του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Στερεάς Ελλάδας.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση