Λεβαδειακός – Λαμία 1-1: Πιο καλή η ισοπαλία

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Μαρτίου 2019 19:08 Λεβαδειακός – Λαμία 1-1: Πιο καλή η ισοπαλία

Σε ένα παιχνίδι που γρήγορα θα ξεχαστεί Λεβαδειακός και Λαμία αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1 στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή.

Οι «κυανόλευκοι» έπαιξαν όσο χρειαζόταν για να διατηρήσουν το «+8» από τη ζώνη και το «+7» από τα μπαράζ.

Τα γκολ:

Το 1-0:

Το 1-1:

Η ανάλυση του αγώνα από το LamiaOle

 Ισόπαλη 1-1 με τον Λεβαδειακό, στο στερεοελλαδίτικο ντέρμπι, αναδείχθκε η Λαμία το απόγευμα της Κυριακής στη Λιβαδειά.

Σε ένα παιχνίδι που γενικά είχε κακό θέαμα, η ομάδα μας είχε μέτρια εικόνα. Όχι βέβαια ότι απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους Βοιωτούς, ωστόσο δεν ήταν όσο παραγωγική μας έχει συνηθίσει.

Βρήκε δίχτυα ο Πίτι, ο οποίος ισοφάρισε άμεσα το γκολπου δέχθηκε η ομάδα μας λίγο πριν την ανάπαυλα, ενώ ο Μπαράλες επανήλθε στο βασικό σχήμα.

Με τον βαθμό αυτό, ο ΠΑΣ Λαμία έφτασε τους 28 στο φετινό πρωτάθλημα και έβαλε ακόμα πιο γερές βάσεις για την παραμονή. Αυτή, μπορεί να την «καθαρίσει» πλέον μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές.

Το... έσωσε ο Πίτι!

Όσοι περίμεναν ένα μέτριο ποιοτικά ματς, δικαιώθηκαν από την εικόνα του πρώτου μέρους. Το ματς ήταν μοιρασμένο, ο Λεβαδειακός προσπαθούσε να βρει χώρους, η Λαμία κυκλοφορούσε συνεχώς τη μπάλα και δεν είχαμε πολλές συγκινήσεις. Στο 6' ο Νανγκίς από αριστερά έκανε κάτι μεταξύ σέντρας και σουτ, η μπάλα όμως έφυγε παράλληλα με το τέρμα, σε πλάγιο. Δύο λεπτά αργότερα, ήρθε η απάντηση της ομάδας μας, όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μπερτόγλιο από αριστερά, ο Καραμάνος στο πρώτο δοκάρι πήρε κεφαλιά υπό πίεση με πλάτη στο τέρμα, η μπάλα ωστόσο έφυγε άουτ.

Στο 10' ο Πίτι έκανε έξυπνη σκαφτή μπαλιά από τον άξονα, ο Καραμάνος πετάχτηκε και έπιασε την κεφαλιά, ο Μπάγιτς όμως δεν αιφνιδιάστηκε και μπλόκαρε σταθερά. Από εκεί και πέρα δεν υπήρχαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Το ματς είχε αργό τέμπο και φτάσαμε στο 24' για να δούμε κάτι καλό. Σε εκτέλεση φάουλ από αριστερά, η μπάλα δεν απο,ακρύνθηκε σωστά, κατέληξε στον Νανγκίς, αυτός σούταρε δυνατά, αλλά η προσπάθεια του κόντραρε και κατέληξε κόρνερ. Στο 36' ο Μπερτόγλιο έκανε ωραία κάθετη μπαλιά, έβγαλε τον Καραμάνο σε θέση βολής, αυτός δοκίμασε το πλασέ στα όρια της περιοχής, όμως οι αμυντικοί πρόλαβαν και τον έκοψαν.

Εν τέλει, με το ματς να οδεύει «σβηστό» στην ανάπαυλα, οι Βοιωτοί προηγήθηκαν. Στο 38' ο Μέλεγκ εκτέλεσε με γέμισμα ένα φάουλ από αριστερά, ο Μπαράλες δεν μπόρεσε να διώξει σωστά και με ένα τρομερό γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή ο Αντιλέχου έδωσε κεφάλι στους γηπεδούχους. Η απάντηση των «κυανολεύκων» όμως ήταν πολύ άμεση.

Στο 43' ο Πίτι εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ από τον άξονα λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στο τοίχος, άλλαξε πορεία και μπέρδεψε τον Μπάγιτς, για να καταλήξει στα δίχτυα του. Έτσι, ο ΠΑΣ Λαμία έκανε το 1-1, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Σαν να μην... έγινε ποτέ!

Αν το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, το δεύτερο ήταν από τα χειρότερα που έχουμε παρακολουθήσει φέτος. Το τέμπο ήταν το ίδιο αργό με εκείνο του πρώτου μερους, ωστόσο οι καλές στιγμές ήταν ακόμα λιγότερες. Και πάλι η Λαμία κυκλοφορούσε τη μπάλα, πήρε την κατοχή, όμως δεν έφτιαξε φάσεις. Στο 54' και από παράλληλη μεταβίβαση, ο Σκόνδρας έγινε κάτοχος από δεξιά, μπήκε στην περιοχή, ντρίμπλαρε και σούταρε, με τη μπάλα να φεύγει ψηλά.

Ο Λεβαδειακός προσπάθησε να πιέσει ψηλά και να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις χωρίς μεγάλη επιτυχία. Σε μια από τις ελάχιστες φορές που τα κατάφερε, στο 64ο λεπτό και μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, η μπάλα απομακρύνθηκε προσωρινά, ο Ρεκβιασβίλι έκανε ένα γυριστό σουτ από τα όρια της περιοχής, με τον Σαράνοβ να μπλοκάρει σταθερά.

Αυτό ήταν! Από εκεί και πέρα είχαμε το απόλυτο μηδέν. Πολλά φάουλ, συνεχόμενες διακοπές και καθόλου θέαμα. Δεν είχαμε τελικές μπροστά στις δύο εστίες και το 1-1 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου, Ντιόγκο (46' Παντελιάδης), Ρεκβιασβίλι, Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Νανγκίς, Μέλεγκ (55' Στανόγεβιτς), Κονέ, Μαρκόφσι

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπλάζιτς, Καραμάνος, Μπερτόγλιο (80' Τομάς), Πίτι (89' Καρυπίδης), Μπαράλες (65' Μπαράλες)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Λιβαδειάς.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση