ΠΑΣ Λαμία: Η νίκη σήμερα με Γιάννενα ισοδυναμεί με παραμονή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2019 09:35 ΠΑΣ Λαμία: Η νίκη σήμερα με Γιάννενα ισοδυναμεί με παραμονή

Με καλή ψυχολογία και με τον αέρα των εφτά βαθμών από τις επικίνδυνες ζώνες, ο ΠΑΣ Λαμία, υποδέχεται την Κυριακή (10/3, 19:00’) στο ΔΑΚΛ  τον αξιόμαχο ΠΑΣ Γιάννινα.

Η ομάδα της Ηπείρου, οριοθετεί αυτή τη στιγμή τη ζώνη του μπαράζ, κάτι που μεταφράζεται ότι σε περίπτωση νίκης το συγκρότημα του Μάκη Χάβου εκτοξεύεται στο «+10» και στην 8η θέση και η υπόθεση παραμονής, θα έχει τελειώσει από την 24η αγωνιστική. Κι αυτό γιατί βάσει προγράμματος και οι υπόλοιποι μνηστήρες των θέσεων που δίνουν την παραμονή, έχουν ανάλογο πρόγραμμα. Επίσης η Λαμία εκτός των τριών μεγάλων (ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός), έχει να παίξει στην Τρίπολη, εντός με Πανιώνιο και εκτός με τον ήδη υποβιβασμένο Απόλλωνα.

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως βέβαια και κάθε παιχνίδι που μπορείς να κερδίσεις με αντίπαλο ομάδα που παλεύει για τη σωτηρία.

Σε αυτή τη δύσκολη αποστολή ο Μάκης Χάβος δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα πλην του Βασίλη Πλιάτσικα που ακολουθεί φαρμακευτική αγωγή και δεν πήρε μέρος ούτε στην προπόνηση της Παρασκευής που έγινε στο ΔΑΚΛ. Η Σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση αντίθετα έγινε στην Νέα Άμπλιανη και αμέσως μετά ο Μακεδόνας τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή:

Σαράνοβ, Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Ασίγκμπα, Τζανετόπουλος, Καραγκούνης, Πίτι, Μπερτόγλιο, Τομάς, Δημούτσος, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπαράλες, Καραμάνος, Ασούμπρε.

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι ήρθαν στη Λαμία με αρκετές απουσίες, με το Γιάννη Πετράκη πάντως να αισιοδοξεί για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ειδικότερα στην αποστολή δεν συμπεριελήφθησαν οι, Σιόντης, Παμλίδης, Krizman και Lasha.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Αναστάσιος Παπαπέτρου της ΕΠΣ Αθηνών, με βοηθούς τους Χατζηνάκο (Δράμας) και Τζιώτζιο (Θράκης).

Θυμίζουμε τέλος ότι τα εκδοτήρια στο ΔΑΚ Λαμίας θα ανοίξουν από τις 15:00 το μεσημέρι μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Η Γενική Είσοδος είναι στα 10€ για όλες τις κερκίδες του γηπέδου εκτός από τις 3 και 4 που είναι 20€.

Η τιμή του παιδικού εισιτηρίου (παιδιά Δημοτικού – γεννημένα μέχρι και το 2007) είναι 3€ για όλο το γήπεδο εκτός από τις κερκίδες 3 και 4 στις οποίες ΔΕΝ εκδίδονται παιδικά εισιτήρια.

Υπενθυμίζεται στους φιλάθλους ότι για να προμηθευτούν εισιτήριο για τους αγώνες της ομάδας θα πρέπει να γνωρίζουν υποχρεωτικά τον ΑΜΚΑ τους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση