ΠΑΣ Λαμία: Με Σαράνοβ και Βασιλαντωνόπουλο στην Τούμπα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 09:33 ΠΑΣ Λαμία: Με Σαράνοβ και Βασιλαντωνόπουλο στην Τούμπα

Απουσίες στο ματς με τους πρωτοπόρους…

Με πρωινή προπόνηση το Σάββατο 6/4 στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ (Κυριακή 7/4, 19:30’) για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ.

Από την αποστολή της Λαμίας λείπει ο τιμωρημένος Πίτι, ο οποίος μάλιστα υπεβλήθη σε μαγνητική μετά από ενοχλήσεις που ένιωσε στο πόδι και θα μείνει εκτός για 12 ημέρες, χάνοντας και το ματς με τον άλλον Δικέφαλο την ερχόμενη εβδομάδα για το πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ πάντως θα βρει τον Ισπανό μπροστά της για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου.

Για το κυριακάτικο ματς ο Μάκης Χάβος δεν θα έχει στη διάθεση του τους Σκόνδρα και Καρυπίδη, λόγω μικροτραυματισμών, ενώ αποκλείστηκε και ο «δανεικός» από τον ΠΑΟΚ Μελίσσας. Εκτός και ο Τάσος Καραμάνος εξαιτίας ενός ξαφνικού προβλήματος με το δόντι του, αλλά και ο Επστάιν που δεν υπήρξε ενημέρωση για κάποιο τραυματισμό.

Η αποστολή που ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη έχει ως εξής:

Saranov, Κατσίκας, Βασιλαντωνόπουλος, Adejo, Bejarano, Scardovelli, Asigba, Τζανετόπουλος, Καραγκούνης, Πλιάτσικας, Bertoglio, Tomas, Δημούτσος, Blažić, Μπουλούλης, Barrales, Assoubre, Romanic, Τσούκαλος.

Γεμάτη η Τούμπα

Ο αντίπαλος της Λαμίας ζει τις μεγαλύτερες στιγμές του στη σύγχρονη Super League ως βέβαιος πρωταθλητής που διεκδικεί μάλιστα και το αήττητο.

Η Τούμπα ετοιμάζεται για sold out και οι Λαμιώτες θα αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.

Ο Λουτσέσκου έχει απουσίες με αυτή του Ζαμπά να είναι αιφνιδιαστική αφού ένιωσε ενοχλήσεις στην τελευταία προπόνηση. Εκτός και ο Λημνιός αν και αρχικά φαινόταν να επιστρέφει από τον τραυματισμό του στο ματς με τη Λαμία.

Η αποστολή: Πασχαλάκης,  Ρέι,  Μάτος,  Βιεϊρίνια,  Γιαννούλης,  Βαρέλα,  Κρέσπο,  Ίνγκασον, Κάνιας,  Μίσιτς,  Σάκχοφ,  Ολιβέιρα,  Ελ Καντουρί,  Πέλκας,  Μπίσεσβαρ,  Ενρίκε,  Άκπομ,  Σφιντέρσκι.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Τάσης (Ηπείρου), με βοηθούς τους Δημητριάδη (Καστοριάς) και  Κολοσιώνη (Αιτ/νίας), 4ος: Φωτιάς (Πέλλας)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση