Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Έμειναν στο μηδέν και «έμπλεξαν» οι Αρκάδες!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Απριλίου 2019 20:24 Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός: Έμειναν στο μηδέν και «έμπλεξαν» οι Αρκάδες!

Ο Αστέρας Τρίπολης έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για την 27η αγωνιστική της Superleague και πλέον κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό στη Football League.

Ένα «βήμα» από τον υποβιβασμό βρίσκεται πια ο Λεβαδειακός μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, αποτέλεσμα που μπλέκει πλέον και τους «Αρκάδες» στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν πάντως να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς, αλλά ο Μανιάς «σημάδεψε» το δοκάρι μόλις στο πρώτο λεπτό του αγώνα, στην κορυφαία στιγμή του παιχνιδιού.

Η ομάδα του Παράσχου ήταν καλύτερη και στη συνέχεια του ματς και έχασε πολλές ευκαιρίες για ένα τέρμα, αλλά ο Μπάγιτς ήταν εξαιρετικός κάτω από την εστία του Λεβαδειακού, με τον Καλτσά να αποδεικνύεται μοιραίος για τον Αστέρα Τρίπολης.

Κάπως έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τους «Αρκάδες» να έχουν πλέον μόλις 2 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τη θέση που οδηγεί στα μπαράζ για την παραμονή, την ώρα που ο Λεβαδειακός έχει πια μόνο μαθηματικές ελπίδες για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Φερνάντεζ (73’ Αραβίδης), Μουνάφο, Βαλιέντε, Καλτσάς, Ρόλε (58’ Τσιλιανίδης), Κυριακόπουλος (68’ Τασουλής), Μανιάς.

Λεβαδεριακός: Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Λιάγκας, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Καραχάλιος, Μητρόπουλος (83’ Όμο), Γιακουμάκης (70’ Σαβαντογκό), Νίκας, Χατζηλάμπρος, Μαρκόβσκι (86’ Ζησόπουλος).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση